Bookmarks

     

    Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα είναι οι παίκτες της Καβάλας στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο στάδιο κόντρα στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα την αποφασιστικότητά τους αυτή μετέφερε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε παραχωρώντας συνέντευξη στο www.kavalagoal.gr ο αρχηγός των «Αργοναυτών» Σερζ Ντιέ. Μεταξύ των άλλων ο Σερζ Ντιέ μας υπογράμμισε ότι μοναδικό αποτέλεσμα για την Καβάλα είναι οι 3 βαθμοί της νίκης σε βάρος του Ηρακλή και μάλιστα όπως αποκλειστικά μας δήλωσε, γκολ θα πετύχει και ο ίδιος.

     

    Οι δηλώσεις του Σερζ Ντιέ

    Χαρακτηριστικά ο Σερζ Ντιέ δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για μας είναι πάρα πολύ δύσκολο και μοναδικός στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν τα πήγαμε και τόσο καλά αλλά σε καμία περίπτωση το γεγονός αυτό δε θα πρέπει να μας παρασύρει αρνητικά. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, αυτό το αποδείξαμε με τις σημαντικές εκτός έδρας νίκες που πετύχαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε και την ερχόμενη Κυριακή μέσα στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, υπάρχει διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Θέλω να πιστεύω ότι θα σκοράρω και εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Παράλληλα θα ήθελα να σας πω ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης στον οποίο αγωνίστηκα και έζησα πολύ όμορφες στιγμές είναι μία μεγάλη ομάδα, ένας ιστορικός σύλλογος αλλά πιστεύω ότι εμείς στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη και θα δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας από τους οποίους περιμένουμε να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα».

     

    Εν αναμονή της λύσης του συμβολαίου του Μ. Μιγιάτοβιτς

    Συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μάριο Μιγιάτοβιτς Κώστα Σταματιάδη θα έχει αύριο Πέμπτη (29/11) το πρωί, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του. Ο Μάριο Μιγιάτοβιτς ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης όσο και στην αναμέτρηση με τον Πιερικό, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα όσες φορές ο Κώστας Βασιλακάκης τον έδωσε την ευκαιρία και για το λόγο αυτό όπως όλα δείχνουν η αντίστροφη μέτρηση για την από κοινού λύση του συμβολαίου του ήδη έχει ξεκινήσει.

     

    Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή και μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Κώστα Βασιλακάκη είναι οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο που αισθάνεται ο επιθετικός Γιάννης Πλιάγκας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις καθημερινές προπονήσεις, υπάρχει βελτίωση στο πρόβλημα του τραυματισμού του και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί, όπως άλλωστε έγινε και στο παιχνίδι με τον Πιερικό εάν τελικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Μάλιστα ο Γιάννης Πλιάγκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της σημερινής (28/11) απογευματινής προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Ανακοινώθηκε στο γραφείο τύπου

    Ο δημοσιογράφος Πέτρος Πετρόπουλος ανακοινώθηκε στη θέση του γραφείου τύπου μετά την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/11). Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα είναι το εξής:

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει ομόφωνα την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Πετρόπουλου στην θέση του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ».

     

    Η εκδρομή του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΚ με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Αναχώρηση την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, από την κεντρική πλατεία. Το κόστος της εκδρομής είναι 15 € ΜΑΖΙ με το εισιτήριο του αγώνα. Πληροφορίες – Εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλα «Γαλάζιοι Αργοναύτες» επί της Φιλελλήνων 14α, στο τηλέφωνο 6948-489.533 και στην ιστοσελίδα www.sfaok.net».

     

    Η εκδρομή της Λέσχης

    -«Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στο Καυτατζόγλειο και είμαστε βέβαιοι πως τη Κυριακή το βράδυ θα γυρίσουμε όλοι νικητές. Ανακοινώνουμε εκδρομή τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου για τον αγώνα του ΑΟΚ με τον Ηρακλή. Τιμή συμμετοχής 8 ευρώ, ώρα αναχώρησης 11.30 στην κεντρική πλατεία. Πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης, Νυρεμβέργης 17 και στο 6944-260.667 (Χατζηραφαηλίδης Βασίλης)».

     

    Comments are closed.