Bookmarks

     

    Ο Ν. Ο. Καβάλας διοργάνωσε στο Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης της Καβάλας αγώνες εκμάθησης για παιδιά 6 έως 9 ετών το προηγούμενο Σάββατο (3/11), με τη συμμετοχή αθλητών από πολλούς συλλόγους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι όμιλοι οι οποίοι έλαβαν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες ήταν: ο Κ.Ο. Δράμας, ο Ν.Ο. Καβάλας , ο Ο.Θ.Α. Καβάλας και ο Ναυτίλος και συνολικά στους αγώνες συμμετείχαν 192 παιδιά.

    Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού όλα τα παιδιά χάρηκαν, διασκέδασαν και γνώρισαν την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού. Στις κερκίδες επικράτησε ενθουσιασμός από γονείς και συγγενείς των παιδιών, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των μικρών αθλητών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Καβάλας συγχαίρει τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ειδικότερα ο Ν.Ο. Καβάλας ευχαριστεί τους γονείς  που εμπιστεύονται τον ΄Ομιλο για την σωστή άθληση των παιδιών τους όπως επίσης τους προπονητές Στ. Συλαίο, Κων. Καναράκη, Παντ. Καναράκη και Σωκρ. Λιάντα οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν το καλύτερο για όλα τα παιδιά από τον μικρότερο αθλητή μέχρι τον μεγαλύτερο.

     

    Γίνεται σωστή εκπαίδευση
    Στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας, το μοναδικό με 50μ. πισίνα από Σέρρες μέχρι Ορεστιάδα γίνονται καθημερινά μαθήματα για μικρά παιδιά στην μικρή πισίνα όπως επίσης και για παιδιά που απλά επιπλέουν στην μεγάλη πισίνα. Στόχος του Ν.Ο. Καβάλας είναι η σωστή  εκπαίδευση των παιδιών στο άθλημα της κολύμβησης 45 χρόνια παρουσίας στην Καβάλα, με τμήματα κολύμβησης, πόλο και ιστιοπλοΐας καλεί τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο Κολυμβητήριο, να  γνωρίσουν τον χώρο και να ενημερωθούν από τους έμπειρους προπονητές και εφόρους του για τα τμήματα που λειτουργούν καθημερινά.

    2 Responses to “Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο (3/11) η διοργάνωση αγώνων εκμάθησης για παιδιά 6 έως 9 ετών από τον Ν.Ο. Καβάλας”