Bookmarks

     

    Με τις αναμετρήσεις οι οποίες ανήκουν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής δίνεται συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή (25/11) στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας το οποίο περιλαμβάνει σημαντικότατες αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μάλιστα οι δύο εκ των τριών εκπροσώπων του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, Άρης Ακροποτάμου και Ορφέας Ελευθερούπολης, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τα «τρίποντα» σε αντίθεση με το συγκρότημα του Βυζαντίου που αγωνίζεται μακριά από το Κοκκινόχωμα.

     

    Πιο συγκεκριμένα η πρωτοπόρος ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη που μέχρι τώρα έχει να επιδείξει μόνο νίκες στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, θα ταξιδέψει στην έδρα του Οδυσσέα Αναγέννησης την Κυριακή (25/11) προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μία αναμέτρηση βέβαια δύσκολη για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας αλλά ωστόσο η απόσπαση του θετικού-νικηφόρου αποτελέσματος, είναι ένας στόχος εφικτός με βάση την καλή μέχρι τώρα πορεία που έχει δείξει το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη.

    Την ίδια ώρα ο Ορφέας Ελευθερούπολης θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα απέναντι στον Έβρο Σουφλίου προσθέτοντας στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τέλος ο Άρης Ακροποτάμου ο οποίος όπως δείχνει, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, στο γήπεδό του απέναντι στο συγκρότημα του ΠΑΟ Κοσμίου θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Οι αναμετρήσεις και οι διαιτητές

    Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (21/11) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Αναλυτικά:

     

    Ολυμπιακός Ροδόπολης-Δόξα Πετρούσας: Παναγιώτης Κουκουλάς, Νικόλαος Συμεωνίδης, Δημήτριος Λεζάης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Νεκτάριος Τζίκος (Ε.Π.Σ. Καβάλας)

     

    Προσοτσάνη-Μέγας Αλεξ. Ν. Ζίχνης: Διονύσης Πάλιουρας, Κωνσταντίνος Κατσικογιάννης, Δημήτριος Νατσιόπουλος (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Βασίλειος Κυριακούδης (Ε.Π.Σ. Καβάλας)

     

    Οδυσσέας Αναγέννησης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Αναστάσιος Φουντουκίδης, Θεόδωρος Δεμημπαίδης, Αναστάσιος Καρακελλές (Ε.Π.Σ. Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Τριαρίδης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς)

     

    Άρης Ακροπόταμου-ΠΑΟ Κοσμίου: Αθανάσιος Δραγούσης, Νικόλαος Ασβεστόπουλος, Σωτήριος Νικηφορίδης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αλέξανδρος Καδεμόγλου (Ε.Π.Σ. Σερρών)

     

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Εβρος Σουφλίου: Πασχάλης Τρακαλιάνης, Νικόλαος Κωτούλας, Μάριος Πενίρης (Ε.Π.Σ. Σερρών) – Παρατηρητής διαιτησίας: Βασίλειος Γαβριηλίδης (Ε.Π.Σ. Θράκης)

     

    One Response to “Εντός έδρας αγωνίζονται την ερχόμενη Κυριακή (25/11) Ορφέας Ελευθ/λης και Άρης Ακροποτάμου και μακριά από το Κοκκινόχωμα το Βυζάντιο – Για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής”