Bookmarks

     

    Σε δύο επίπεδα εστιάζεται τα τελευταία 24ωρα η προσπάθεια των ανθρώπων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, μετά την άσχημη παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την προηγούμενη Κυριακή (11/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας της Α1 κατηγορίας με σκορ (70-91). Πρόκειται σίγουρα για μία απογοητευτική εμφάνιση την οποία πραγματοποίησαν στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη που δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και κατά συνέπεια φυσιολογικά ήρθε η ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

     

    Αφενός λοιπόν στην ανάταση της ψυχολογίας των παικτών εν όψει των υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν, που βρίσκεται στο ναδίρ, καθώς η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α1 χωρίς νίκη και αφετέρου στη διόρθωση λαθών διότι «μόνο όταν τα αποτυπώνεις και τα εξαλείφεις καταφέρνεις το στόχο σου, διαφορετικά έχεις πρόβλημα», όπως έλεγε χαρακτηριστικά, μετά τη μάχη με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Δημήτρης Γαλάνης.

     

    Την ήττα γνώρισε η Ένωση από την Τεόντο για τη Βαλκανική Λίγκα με (98-71)

    Άλλη μία ήττα στη Βαλκανική Λίγκα γνώρισε την Τρίτη (13/11) η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αφού ηττήθηκε στο Μαυροβούνιο από την Τεοντό με σκορ (98-71). Το σίγουρο είναι ότι το συγκρότημα του Δημήτρη Γαλάνη επηρεάστηκε και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τις πολλές απουσίες αλλά και την αστοχία των παικτών του, ειδικά στα σουτ τριών πόντων, αφού μόνο 3 από τα 19 στέφθηκαν με επιτυχία. Την ίδια ώρα στην αναμέτρηση κόντρα στην Τεόντο ο νέος τεχνικός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Δημήτρης Γαλάνης είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους καλαθοσφαιριστές του οι οποίοι έμειναν στην Καβάλα.

     

    Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Μαυροβουνίου δε συμπεριλήφθησαν οι Γιάννης Γκαγκαλούδης, Άντονι Γκράντι, Γουίλιαμ Κόλεμαν και Χριστόφορος Στεφανίδης οι οποίοι προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθούν και γι’ αυτό το λόγο έμειναν στην Καβάλας.

     

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σούταρε με τραγικά ποσοστά στα τρίποντα, καθώς είχε 3/19 (17%), ενώ έχασε και την μάχη των ριμπάουντ  (σ.σ. 35 είχε η Τέοντο και 21 η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας).

     

    Δεκάλεπτα: 25-22, 55-39, 84-50, 98-71.

    Τεόντο (Σάβοβιτς): Φάτιτς, Κρεπούλια, Τεπάβτσεβιτς 14 (2), Κόλιεβιτς, Ραντούλοβιτς 18 , Μίγιοβιτς 12 (1), Μπόσκοβιτς, Σούμποτιτς, Τζόνσον 17, Κούνγιτς 21 , Τζιγκάνοβιτς 16 (2), Λούτσιτς.

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Δημήτρης Γαλάνης): Πάνος 14 (6/8δίπ., 3ριμπ.), Αράπης, Καλαμπάκας 2, Μανωλόπουλος 10 (1.), Στυλιανού 13 (1), Πιεβάλιτσα 4, Βελισσαρίου 13 , Μίτροβιτς 10, Κρστέφσκι 2, Ιλιεφ 3.

     

     

     

    Comments are closed.