Bookmarks

     

    Aσθενής σεισμική δόνηση 4,6 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:48 περίπου, σήμερα Τρίτη (23/10) στην πόλη της Πρέβεζας την ώρα της προπόνησης των παικτών της Καβάλας και λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής τως Αργοναυτών στην συγκεκριμένη πόλη, όπως πρώτο έγραψε το www.kavalagoal.gr. Aποτέλεσμα της σεισμικής δόνησης ήταν να σταματήσει η προπόνηση των παικτών της Καβάλας και στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας, επέστρεψε στο ξενοδοχείο της πόλης που σήμερα το βράδυ Τρίτη (23/10) θα καταλύσει. Μάλιστα να σημειωθεί ότι όπως μας ενημέρωσαν μέλη της αποστολής της ΠΑΕ Καβάλα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πακτών του Α.Ο.Κ.,  από τη σεισμική δόνηση προκλήθηκε έντονος θόρυβος από το τράνταγμα των μεταλλικών κερκίδων του γηπέδου της Πρέβεζας το οποία θα φολοξενήσει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την ομάδα της Λευκάδας.

     

    Το www.kavalagoal.gr. επικοινώσησε πριν από λίγο τηλεφωνικά (Ώρα 19:00) περίπου με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και οι οποίοι μας διαβεβαιώσαν ότι όλα τα μέλη της Καβαλιώτικης αποστολής είναι όλοι απόλυτα καλά και δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα.

     

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός εντοπίζεται 15 χιλιόμετρα βόρεια της Λευκάδας και 8 χιλιόμετρα δυτικά της Πρέβεζας.  Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 2 χιλιόμετρα.

     

    ΩΡΑ 20:00 Τα πάντα στο ξενοδοχείο της Πρέβεζας που έχει καταλύσει η αποστολή του Α.Ο.Κ. κυλάνε ομάλα και αυτήν την ώρα η αποστολή ετοιμάζεται για τον δείπνο

    ΩΡΑ 20:35 Ολοκληρώθηκε το βραδυνό φαγητό των μελών της αποστολής του Α.Ο.Κ.

     

     

     

    One Response to “ΩΡΑ: 19.00: Aσθενής σεισμική δόνηση 4,6 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:48 περίπου σήμερα Τρίτη (23/10) στην πόλη της Πρέβεζας την ώρα της προπόνησης των παικτών της Καβάλας και λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής στην συγκεκριμένη πόλη – “Όπου πατάει το πόδι του ο Α.Ο.Κ. γίνεται σεισμός!!!””