Bookmarks

     

    Την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας και των καλαθοσφαιριστών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 στη Basketleague, πραγματοποίησε την Τετάρτη (11/10) το βράδυ ενώπιον των εκπροσώπων του αθλητικού ρεπορτάζ και πλήθος φίλων της ομάδας, στην κατάμεστη αίθουσα «Λυδία» του ξενοδοχείου «Lucy» η Καβαλιώτικη ΚΑΕ. Τη νέα φανέλα της ομάδας, παρέδωσε στα χέρια του αρχηγού της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Χριστόφορου Στεφανίδη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωσταντίνου, που μεταξύ των άλλων είπε:

    -«Για μας είναι η 5η χρονιά στην Α1 και ήμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Καθιερωθήκαμε δίκαια θεωρώ στην Α1 και δείξαμε πως η Καβάλα είναι ένας υγιής πνεύμονας του ελληνικού μπάσκετ. Φέτος στήσαμε μία νεανική ομάδα, με βάση τους έλληνες παίκτες και για πρώτη φορά θα πάρουμε μέρος στη Βαλκανική Λίγκα, διαφημίζοντας και την ομάδα, αλλά και την πόλη, που περιβάλλεται από Βαλκανικές χώρες, στηρίζοντας έτσι και προωθώντας τον τοπικό τουρισμό, που κατά βάση προέρχεται από τη βαλκανική χερσόνησο. . Σας θέλουμε όλους κοντά μας, άλλωστε δεν είναι τυχαίο το motto της ομάδας, «Όλοι μαζί για πάντα στην Α1».

    Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ
    Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωσταντίνου,  εξάλλου, παρουσίασε και τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ, δηλαδή το νέο αντιπρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Μακρή, πολιτικό μηχανικό,  και τα μέλη,  το δικηγόρο,Νίκο Κακουλίδη, το γιατρό, Θέμη Τεμεκονίδη. Επίσης, παραστάθηκε και ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, τον οποίο ο πρόεδρος και γενικότερα η διοίκηση, συμβουλεύεται και επί διοικητικών θεμάτων.

    Το φετινό ρόστερ της Ε. Κ. Καβάλας
    Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το νέο ρόστερ της ομάδας, καθώς και τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες, ειδικότερα: Νο4 Στήβ Πάνος, Νο5 Τζέϊμς Νάναλι, Νο7 Δημήτρης Καλαμπάκας, Νο8 Σωτήρης Μανωλόπουλος, Νο9 Νίκος Στυλιανού, Νο10 Χριστόφορος Στεφανίδης, Νο11 Τζέϊμς Φίαρς, Νο12 Νίκολα Πιεβάλιτσα, Νο13 Γιάννης Καραθανάσης, Νο14 Πέτρος Βελισσαρίου, Νο15 Νεμάνια Μίτροβιτς, Νο16 Θωμάς Αράπης, Νο17 Μπόγιαν Κρτσέφσκι, Νο18 Γουϊλιαμ Κόλεμαν, Νο19 Σιμεόν Ιλίεβ.
    Το προπονητικό τήμ αποτελείται από τους: Κρίς Χουγκάζ, Στέλιος Σχοινάκης, Ηλίας Μωσαϊδης, Νίκος Πενταζίδης (τημ μάνατζερ) Θωμάς Γαζέτης (γυμναστής), Πασχάλης Κασάπης (φυσιοθεραπευτής), Ιωσήφ Μιχαηλίδης (φυσιοθεραπευτής), Γιώργος Τσοκτουρίδης (γιατρός), Αντώνης Κρίτος (φροντιστής).
    Την όλη εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε το γραφείο τύπου της KAE με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Γιώργο Νελόπουλο.

     

    Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό

    Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

    «Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 17.00΄στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, θα δώσει το πρώτο αγώνα  της χρονιάς, κόντρα στην ομάδα του  Ηλυσιακού.
    Η διοίκηση καλεί τους φίλους της, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται, όπου η ομάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Basketleague.
    Οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, είναι 5 ευρώ (παιδικό), 10 ευρώ (πίσω από τις δύο μπασκέτες) και 15 ευρώ (στο κέντρο)».

     

    Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1

    Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, καθώς δύο παιχνίδια θα γίνουν το  Σάββατο (13/10), τρία την ερχόμενη Κυριακή (14/10) κι άλλα δύο την ερχόμενη Δευτέρα (15/10). Το εναρκτήριο «τζάμπολ» θα γίνει στις αύριο το απόγευμα στις 17.00, σε ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου και «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα ριχθεί στη μάχη ο κάτοχος του τίτλου, Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ. Η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΝΕΤ. Από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα προβληθεί, σε απευθείας μετάδοση από το Αλεξάνδρειο, και το Άρης-Παναθηναϊκός.

     

    1η αγωνιστική Σάββατο

    ΔΑΚ Καλαμίτσας 17:00: Ένωση Καβ.-Ηλυσιακός
    Κ.Γ Περιστερίου 17:00: Περιστέρι-Πανελευσινιακός

     

    Κυριακή

    Σ.Ε.Φ 19:00: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
    Βενετόκλειο 16:00: Κολοσσός Ρ.-ΑΓΟ Ρεθύμνου
    ΔΚΓ Κραχτίδης 17:00: ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος

     

    Δευτέρα
    Αλεξάνδρειο 18:45: Παναθηναϊκός-Άρης
    ΕΑΚ Γλυφάδας 19:30: Ίκαρος Καλλ.-Απόλλων Π.

    Comments are closed.