Bookmarks

     

    Ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Τετάρτη (17/10), η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, στις 5.30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τη βουλγαρική ομάδα BC Rilski Sportist. Στόχος της ομάδας του Κρις Χουγκάζ είναι να ξεχάσει πολύ γρήγορα την ήττα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 από τον Ηλυσιακό και να αποζημιώσει με καλό θέαμα αλλά και με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι θα δώσουν το παρόν τους στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας.

     

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (17/10) στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στο οποίο γίνονται γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το συγκεκριμένο αγώνα.

     

    -«Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκινάει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 17.30’ με αντίπαλο τη Βουλγαρική, BC Rilski Sportist. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές και πάλι και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας θα είναι 5 ευρώ (πίσω από τις μπασκέτες) και 10 ευρώ (στην ευθεία), ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας.
    Να υπενθυμίσουμε πως για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς για τους μαθητές και τους σπουδαστές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για παιδιά, έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς».

    One Response to “Ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Τετάρτη (17/10), η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, στις 5.30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τη βουλγαρική BC Rilski Sportist”