Bookmarks

     

    Μετά τη νίκη-πρόκριση έστω και στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι σε βάρος του Τηλυκράτη Λευκάδας (3-5 στα πέναλτι), το μυαλό όλων στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» είναι στραμμένο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 18.45 μ.μ. και ζωντανά θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι Otenet. Μάλιστα το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη θα κάνει «ποδαρικό» στο μήνα Νοέμβριο, φιλοξενώντας στον χλοοτάπητα του «Ανθή Καραγιάννη» την ομάδα του Παναιγιάλειου. Βασικός στόχος είναι η νίκη-πρόκριση σε βάρος της Νίκης του Αιγίου προκειμένου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την ΑΕΚ.

     

    Το ευχάριστο για τον Θρακιώτη προπονητή της Καβάλας Κώστα Βασιλακάκη αποτελεί το γεγονός ότι τα πάντα, λειτουργούν «ρολόι» μετά τη νίκη-πρόκριση σε βάρος του Τηλυκράτη Λευκάδας, τα χαμόγελα είναι διάπλατα εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων, η ηρεμία έχει τον πρώτο λόγο στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και όλα τα παραπάνω συντελούν έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Παναιγιάλειου και να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης για την γ΄ φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα όπως άλλωστε δήλωσε στο www.kavalagoal.gr, τόσο ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης όσο και ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης, ναι μεν προτεραιότητα για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί το πρωτάθλημα της Football League αλλά από κει και πέρα άπαντες εντός αποδυτηρίων θέλουν η ομάδα στο κύπελλο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

     

    Ίδια τα προβλήματα για τον Βασιλακάκη

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (26/10) το πρωί με την προγραμματισμένη προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης, εκεί όπου το βάρος από πλευράς του Κώστα Βασιλακάκη και των συνεργατών του έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Για αύριο Σάββατο (27/10) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση ενώ την Κυριακή (28/10) ο Κώστας Βασιλακάκης έχει προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν για το παιχνίδι του κυπέλλου την Πέμπτη (1/11) με τον Παναιγιάλειο, η τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ενσαλίβα και Πακάλτση.

     

    Η 2η φάση του κυπέλλου

    Τρίτη (30/10)

    Πανσερραϊκός-Οδυσσέας Κορδελιού (14:00)

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Νίκη Βόλου (14:00)

     

    Τετάρτη (31/10)

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Τύρναβος (16:00)

    Θρασύβουλος-Βύζας Μεγάρων (16:00)

    Ολυμπιακός Βόλου-Καλλονή (18:00)

     

    Πέμπτη (1/11)

    Φωστήρας-Χανιά (14:00)

    Καβάλα-Παναιγιάλειος (18:45)

    Comments are closed.