Bookmarks

     

    Δυο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο είναι ο απολογισμός του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων 2012 που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο, το τριήμερο 12,13 και 14 Οκτωβρίου 2012. Να σημειωθεί το γεγονός ότι μεταξύ των 650 αθλητών, που συνολικά έλαβαν μέρος από διάφορους συλλόγους από ολόκληρη τη χώρα, οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας για πολλοστή φορά κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις, ανάλογα μετάλλια και το κυριότερο με το ήθος τους έκαναν υπερήφανους, τόσο τα μέλη του Καβαλιώτικου συλλόγου όσο βέβαια και του προπονητή τους Χάρη Παλτόγλου.

     

    Σημαντικές επιτυχίες

    Να σημειωθεί ότι μεταξύ των αθλητών του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων 2012, τρεις εξ αυτών ανέβηκαν στο βάθρο, κατέκτησαν μετάλλια και τα οποία προστέθηκαν στην πολύ μεγάλη συλλογή του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας της τελευταίας δεκαετίας. Πιο συγκεκριμένα:
    1η θέση-χρυσό μετάλλιο: Παναγιώτης Συσούρκας
    1η θέση-χρυσό μετάλλιο: Γρηγόρης Πιτσής

    3η θέση-χάλκινο μετάλλιο: Γιώργος Καλταπανίδης

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι οι αθλήτριες Μαρία Γαλακτίδου και Δήμητρα-Νεκταρία Λαμπαδίτη κυρίως λόγω ατυχίας δεν κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο χάνοντας και οι δύο στους αγώνες της προημιτελικής φάσης. Βέβαια να σημειωθεί το γεγονός ότι ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες των οποίων η προετοιμασία διήρκησε αρκετό καιρό. Να τονιστεί ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στην ιστορία του, κατακτώντας δύο κατηγορίες και μια τρίτη θέση με 5 αθλητές.

     

    Comments are closed.