Bookmarks

     

    Για όλους και για όλα μίλησε στο www.kavalagoal.gr ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, Γιώργος Τσοκτουρίδης, στην αποκαλυπτική συνέντευξη την οποία μας παραχώρησε. Αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του, έκανε λόγο ακόμη και για τη συμμετοχή των «Αργοναυτών» στο φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, υπογράμμισε κατ’ επανάληψη ότι ο Α.Ο.Κ. τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο μπορεί και θα αγωνίζεται στη Superleague και μας τόνισε ότι η ομάδα θα «χτυπήσει» σε όλους τους στόχους που έχει βάλει σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης μας υπογράμμισε ότι η ανταπόκριση των Καβαλιωτών φιλάθλων δεν ήταν η αναμενόμενη τους οποίους κάλεσε να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ακόμη πιο κοντά στον Α.Ο.Κ..

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της συζήτησης-συνέντευξης του Γιώργου Τσοκτουρίδη στο www.kavalagoal.gr είναι η εξής:

     

    Η συνέντευξη του Γιώργο Τσοκτουρίδη στο www.kavalagoal.gr

     

    Εμείς σας παρουσιάζουμε αυτούσιο το διάλογο τον οποίο είχαμε με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη.

     

    -Κύριε Τσοκτουρίδη το πρώτο ερώτημα το οποίο θέλουμε να σας θέσουμε είναι το κατά πόσο ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα είσαστε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια που έχει καταβληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο και γενικότερα από τη βαθμολογική συγκομιδή, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League;

    -«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνέντευξη και για τη δυνατότητα που μου δίνετε μέσα από το συγκεκριμένο βήμα να εκφράσω τις απόψεις μου για το σήμερα αλλά και για το αύριο του Α.Ο.Κ.. Εκείνο το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι το γεγονός ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα της Football League. Είναι γνωστό ότι μόλις 10 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε η προετοιμασία και θεωρώ ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θα πρέπει να μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους όλους μας. Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι στο Βόλο και την ήττα που γνωρίσαμε από τον Ολυμπιακό από κει και πέρα καταφέραμε να συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας και μέχρι την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής συνεχίζουμε την προσπάθεια και μάλιστα αήττητοι. Καταφέραμε να πετύχουμε 3 σημαντικές εκτός έδρας νίκες έχοντας ταυτόχρονα και 2 ισοπαλίες εντός έδρας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Τα πράγματα ήθελα να σας πω ότι σιγά σιγά αλλάζουν και πιστεύω ακράδαντα ότι από το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα μέχρι και την ολοκλήρωση του μαραθωνίου της Football League, δε θα έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας. Παράλληλα δε στόχος και φιλοδοξία δική μας αλλά και όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας είναι το να πετύχουμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όσες περισσότερες νίκες γίνεται προκειμένου να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Γενικά εκείνο το οποίο ήθελα να σας πω είναι το ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με την ίδια σοβαρότητα. Παράλληλα δε θέλω να σας πω ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα συγκεντρώσουμε όλους εκείνους τους βαθμούς οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη Superleague».

     

    -Ο Α.Ο.Κ. κύριε Τσοκτουρίδη ως γνωστών μετά την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι προκρίθηκε σε βάρος του Τηλυκράτη Λευκάδας, στη β΄ φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος. Στο βάθος υπάρχει η ΑΕΚ και λίγο πιο πέρα ο Ολυμπιακός. Στοχεύουμε να πάμε μέχρι εκεί;

    -«Χμ… Στοχεύουμε να πάμε μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτός ο στόχος είναι εφικτός να πραγματοποιηθεί. Κατά πόσο δηλαδή είναι κατορθωτό. Γενικά τόσο στο πρωτάθλημα της Football League όσο και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος οι στόχοι μας είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Θέλουμε να φέρουμε την Καβάλα όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορεί βέβαια στην εξέλιξη να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι επιθυμητό αλλά γενικά θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θέλουμε να χτυπήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει και σε όλα τα επίπεδα».

     

    -Κύριε Τσοκτουρίδη δεδομένων των καταστάσεων που έζησε η ομάδα κατά τη διάρκεια το καλοκαιριού με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν τόσο προσωπικά από εσάς όσο και από τους συνεργάτες σας προκειμένου ο Α.Ο.Κ. μερικώς να δικαιωθεί και στο τέλος να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Superleague. Θεωρείτε ότι η ανταπόκριση των Καβαλιωτών φιλάθλων, μπροστά στο τεράστιο μέγεθος της προσπάθειας που καταβλήθηκε, ήταν η αναμενόμενη; Αναφερόμαστε τόσο στο θέμα της αγοράς των διαρκείας εισιτηρίων όσο και γενικότερα σε θέματα οικονομικής αλλά και ηθικής υποστήριξης.

    -«Όχι θεωρώ ότι η ανταπόκριση των Καβαλιωτών φιλάθλων δεν ήταν η αναμενόμενη. Περίμενα και περιμέναμε περισσότερα πράγματα από τον κόσμο. Γνωρίζουμε παράλληλα ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι ήταν πάρα πολύ πικραμένοι από όλα όσα έγιναν πρόπερσι το καλοκαίρι σε βάρος του Α.Ο.Κ. και τον αφανισμό του από τη Superleague ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να πω είναι το ότι έχουμε την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα προκειμένου να αλλάξουμε την εικόνα και είμαι σίγουρος αλλά και πεπεισμένος ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν και με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Α.Ο.Κ. πάρα πολύ ψηλά και πολύ γρήγορα στη Superleague».

     

    -Ποιο είναι το μήνυμα το οποίο θέλετε να στείλετε προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας;

    -«Εκείνο το οποίο θέλω να τους πω είναι το ότι εφόσον είναι κοντά μας, εφόσον γεμίσουν το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», εφόσον αποτελέσουν τον 12ο μας παίκτη, ο Α.Ο.Κ. δε θα έχει όρια και θα καταφέρει να φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να κάνει την πόλη και πάλι υπερήφανη όπως συνέβαινε πριν από 2 χρόνια».

     

    -Κλείνοντας τη συνέντευξή μας κύριε Τσοκτουρίδη θα θέλατε να προσθέσετε κάτι;

    -«Δε θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο παρά μόνο να σας πω ότι περιμένουμε τον κόσμο να έρθει ακόμη πιο κοντά μας, ακόμη πιο κοντά στον Α.Ο.Κ.».

     

    Π.Β.Π.

     

    Comments are closed.