Bookmarks

     

    Χίλια μύρια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (21/10) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, κόντρα στην τοπική Νίκη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σε αγωνιστικό επίπεδο και κυρίως πηγάζουν από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν ποδοσφαιριστές της Καβάλας, «πονοκεφαλιάζουν» ακόμη περισσότερο τον Θρακιώτη προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και τους συνεργάτες του στον πάγκο της Καβάλας Γιώργο Μαραντά και Γιάννη Γκιόκα.

     

    «Νοσοκομείο» ο Α.Ο.Κ.

    Και αυτό γιατί σε ένα ακόμη παιχνίδι δε θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο ο Εντιαγέ όσο και ο Θόδωρος Πακάλτσης. Ο πρώτος ως γνωστών αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού με τη θλάση στους προσαγωγούς ενώ από την πλευρά του ο Θόδωρος Πακάλτσης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του πλήρως δεν κατάφερε να το ξεπεράσει και για το λόγο αυτό δεν υπολογίζεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά. Από κει και πέρα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν τόσο ο αμυντικός Γελαδάρης, όσο και ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Χλωρός. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η συμμετοχή τους στην αποστολή της ομάδας θα εξαρτηθεί από την τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» και εφόσον οι ίδιοι δείξουν να είναι καλά. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν είναι υπερβολή αν τονίσουμε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος ο Α.Ο.Κ. θυμίζει «νοσοκομείο». Με δεδομένες μάλιστα τις απουσίες που υπάρχουν το πιο πιθανό είναι ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική 11άδα που θα κατεβάσει στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Νίκη Βόλου. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι στην αρχική 11άδα θα επιστρέψει ο Ενσαλίβα ο οποίος στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

     

    Σε εξέλιξη η εκδρομή

    του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    και της Λέσχης

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές για το Βόλο τόσο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Σε ότι έχει να κάνει με την εκδρομή του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 20 ευρώ ανά άτομο χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. τα οποία βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 14α δίπλα στον κινηματογράφο Oscar και στα τηλέφωνο 2510-838.561 και 6948-489.533. Σε ότι έχει να κάνει με την εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας για το Βόλο η τιμή της συμμετοχής είναι 20 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Βασίλη Χατζηραφαηλίδη και στο τηλέφωνο 6944-260.667.

     

    Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Παναγιώτης Κοεμτζίδης της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Α.Ο.Κ. που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) και Κωνσταντίνος Λαφαζάνης (Ε.Π.Σ. Πιερίας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Δημήτριο Μαλούτα (Ε.Π.Σ. Ημαθίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αθανάσιος Βελιώδης της (Ε.Π.Σ. Αθηνών). Την ίδια ώρα την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Εθνικό Γαζώρου ορίστηκε να διευθύνει ο Καβαλιώτης διαιτητής Φώτης Τερετίδης με πρώτο βοηθό τον Γεώργιο Λαζρή της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Τέλος να αναφέρουμε ότι στην αναμέτρηση μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Βόλου τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Καβαλιώτης διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης.

     

    Η ερχόμενη

    6η αγωνιστική

    Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα αλλά και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

     

    Σάββατο (20/10)

    Εργοτέλης-Ηρακλής (15:00)

     

    Κυριακή (21/10)

    Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β. (15:00)

    Απόλλων Σμύρνης-Δόξα Δράμας (16:00)

    Αναγ. Επανομής-Αναγ. Γιαννιτσών (16:00)

    Ηρακλής Ψαχνών-Πιερικός (16:00)

    Καλλιθέα-Παναιτωλικός (16:00)

    Λάρισα-Εθνικός Γαζώρου (16:00)

    Νίκη Βόλου-Καβάλα (16:00)

    Φωκικός-Παναχαϊκή (16:00)

    Θρασύβουλος-Βύζας Μεγάρων (16:00)

    Ρεπό έχει η Καλλονή

     

    Η βαθμολογία

    1. Νίκη Βόλου (7-4) 10

    2. Εργοτέλης* (4-1) 10

    3. Πανσερραϊκός (7-5) 10

    4. Καλλονή (4-2) 10

    5. Λάρισα (7-4) 9

    6. Αναγέννηση Γιαννιτσών (7-7) 9

    7. Καβάλα (3-3) 8

    8. Παναιτωλικός (4-2) 7

    9. Καλλιθέα (9-9) 7

    10. Φωκικός (6-6) 7

    11. Εθνικός Γαζώρου (7-4) 6

    12. Πιερικός* (3-1) 6

    13. Ολυμπιακός Βόλου (3-4) 6

    14. Ηρακλής* (5-5) 5

    15. Απόλλων Σμύρνης* (2-2) 5

    16. Παναχαϊκή (2-4) 5

    17. Ηρακλής Ψαχνών* (3-4) 4

    18. Δόξα Δράμας (4-6) 4

    19. Αναγέννηση Επανομής (5-11) 3

    20. Θρασύβουλος (2-5) 2

    21. Βύζας Μεγάρων (2-7) 2

     

    *Με αστερίσκο είναι οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους.

     

     

     

     

    Comments are closed.