Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Τρίτη 16 Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των σωματείων για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομής στις κατηγορίας Κ13 και Κ15. Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων, των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων. Αυτά μεταξύ των άλλων τονίζονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και από το οποίο πλην του συγκεκριμένου θέματος δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Καλούνται τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής και συγκεκριμένα στις κατηγορίες (Κ15) (Κ13) αλλά και αυτά που δήλωσαν συμμετοχή στην Κ16 να βρίσκονται την Τρίτη 16-10-2012 και ώρα 7.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την διοργάνωση των ανωτέρω πρωταθλημάτων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

     

    2. Κάνουμε γνωστό σε όλα τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής αλλά και τους προπονητές που πρόκειται να εργαστούν ή εργάζονται σε τμήμα υποδομής ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν 22349/27-7-2012 έγγραφο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι υποχρεωμένοι οι προπονητές να προμηθευτούν δελτίο πιστοποίησης προπονητή από την Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου να έχουν δικαίωμα παραμονής στον πάγκο της ομάδας τους κατά την διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η παραμονή τους στο πάγκο της ομάδας τους. Τα δικαιολογητικά έκδοσης δελτίου πιστοποίησης προπονητή είναι ίδια με αυτά στα πρωταθλήματα ανδρών.

     

    3. Συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις προεπιλογής οι ενωσιακοί μας προπονητές προκειμένου να συγκροτηθούν οι μικτές μας ομάδες παίδων και νέων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013.

     

    4. Παρακαλούνται τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα (Κ16) (αν αυτό τελικά διεξαχθεί), (Κ15) και (Κ13) να ετοιμάζουν καταστάσεις υγείας τις οποίες θα καταθέσουν στην ένωση, παραχωρητήριο γηπέδου, να γνωστοποιήσουν εγγράφως τον εκπρόσωπό τους και τον προπονητή τους καθώς και τηλέφωνα αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή είναι η έκδοση δελτίου ατομικών στοιχείων και μεταβολών

     

    5. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των διαιτητών της ένωσής μας η Ε.Π.Σ. Καβάλας και Επιτροπή Διαιτησίας αυτής διοργάνωσαν με επιτυχία την Δευτέρα 8-10-2012 στην αίθουσα διαλέξεων, ημερίδα με θέμα «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση». Ομιλητής ήταν ο πρώην αρχιδιαιτητής και σημερινός εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, ιατρός κ. Κοδωνάς Φώτιος. Την ημερίδα παρακολούθησαν όλοι οι διαιτητές της ένωσής μας καθώς και εκπρόσωποι του Συνδέσμου πτυχιούχων προπονητών Ν. Καβάλας.

     

    6. Την Τετάρτη 10-10-2012 ξεκίνησε στην ειδική αίθουσα της Ε.Π.Σ. Καβάλας η λειτουργία της νέας σχολής διαιτησίας.

    7. Την Πέμπτη 11-10-2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ένωσης η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου για την επόμενη φάση (Γ’ φάση). Από την κλήρωση προήλθαν τα ζευγάρια: Νέστος Χρυσούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Άρης Ακροποτάμου-ΠΑΟ Καβάλας, Μακεδονικός Αμισιανών-Βρασίδας Ν. Περάμου, Κεραυνός Κρηνίδων-Κεραυνός Πέρνης, ενώ άνευ αγώνα πέρασαν στη Δ’ φάση τα παρακάτω σωματεία: Θράκη Γραβούνας, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βύρων Καβάλας, Μ.Α. Αντιφιλίππων. αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

    Τετάρτη 24-10-2012

    Χρυσούπολης (15.15): Νέστος Χρυσούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Κρηνίδων (15.15): Κεραυνός Κρηνίδων-Κεραυνός Πέρνης

    Ακροποτάμου (15.30): Άρης Ακροποτάμου-ΠΑΟ Καβάλας

    Αμισιανών (15.30): Μακεδονικός Αμισιανών-Βρασίδας Ν. Περάμου

     

    8. Στα πλαίσια της ενημέρωσης και επιμόρφωσης των πτυχιούχων προπονητών ποδοσφαίρου του νομού μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10-10-2012 ημερίδα με θέμα «κανονισμοί διαιτησίας» και η «Συμπεριφορά και υποχρεώσεις του προπονητή κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα».

     

    9. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΟ Φάρος Μαριών-ΑΟ Ποταμιάς της Κυριακής 21-10-2012 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σωτήρος με ώρα έναρξης 16.00.

     

    10. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Βρασίδας Ν.Περάμου κ. Μπιλμπίλης Β.

     

    11. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Ελπίς Κρυονερίου κ. Γκέκα Γ.

     

    12. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ ο παράγοντας του σωματείου Αστήρ Φωλεάς κ. Κυριαζής Χ για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Ελπίς Κρυονερίου-Αστήρ Φωλεάς.

     

    13. Τιμωρήθηκε με δέκα (10) ημέρες αποκλεισμού στους αγωνιστικούς χώρους ο παράγοντας του σωματείου Μαίανδρος Γέροντα κ. Τσούρλης Θ, για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Ποντιακός Ποντολιβάδου-Μαίανδρος Γέροντα. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 15-10-2012.

     

    14. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 16-10-2012 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Μ.Α Μεσορόπης για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Μ.Α. Μεσορόπης-Καβάλα 2004.

     

    15. Τιμωρήθηκε με τριάντα (30) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων με αναστολή ο προπονητής του σωματείου Μ.Α. Μεσορόπης κ. Μαρούδας Γ, για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Μ.Α.Μεσορόπης-Καβάλα 2004.

     

    16. Καλείται την Τρίτη 16-10-2012 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλα ο προπονητής ποδοσφαίρου κ. Παπανδρέου Γεώργιος προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για δημοσιεύματα στο τοπικό τύπο που αφορούν τη διαιτησία.

     

    17. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ρήγας Γ. Άρης Πρίνου 3 αγωνιστικές

    Κύρκος Χρ. ΠΑΟ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Σπυριάδης Σαβ. Άρης Κεχροκάμπου 1 αγωνιστική

    Μουλάι Εριόν Εθνικός Ν. Καρυάς 1 αγωνιστική

    Κυριαζής Ν. Αστήρ Φωλέας 1 αγωνιστική

    Πολάτσης Ελπίς Κρυονερίου 3 αγωνιστικές

    Οικονομόπουλος Λ. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 1 αγωνιστική

    Κορδύλης Ε. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 3 αγωνιστικές

    Καραλίδης Ευστ. Θράκη Γραβούνας 3 αγωνιστικές

    Ζυμάρης Ι. Αίας Παναγίας 1 αγωνιστική

    Μπόσκος Αίας Παναγίας 1 αγωνιστική

    Μπουντής Χ. Αίας Παναγίας 3 αγωνιστικές

    Σιδηρόπουλος Δ. Ποντιακός Ποντολιβάδου 1 αγωνιστική

    Σιδηρόπουλος Ευσ. Ποντιακός Ποντολιβάδου 2 αγωνιστικές

    Τσαχίδης Π. Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου 1 αγωνιστική».

     

    One Response to “Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου η συνάντηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τους εκπροσώπους των σωματείων για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Κ13 και Κ15 της Ε.Π.Σ. Καβάλας”