Bookmarks

     

    Την επόμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής Κ13 και Κ15 που πρόκειται να διοργανώσει και φέτος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και σ’ αυτό αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης. Παράλληλα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου γίνονται γνωστές οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν, στους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Υπενθυμίζουμε τα σωματεία μας ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής (Κ15) και (Κ13) λήγει την 12-10-2012.

    2. Η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος υποδομής (Κ15) και (Κ13) θα διεξαχθεί στα γραφεία της ένωσης την Τρίτη 16-10-2012 και ώρα 7.μ.μ. Όσα σωματεία λάβουν μέρος στις κατηγορίες πρωταθλήματος υποδομής (Κ15) και (Κ13) μαζί με την κατάσταση υγεία των ποδοσφαιριστών τους, να καταθέσουν και έντυπο στο οποίο θα αναγράφετε το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν, τον υπεύθυνο της ομάδας με τον οποίο θα επικοινωνεί η Ε.Π.Σ.Κ. , τον προπονητή με τον οποίο συνεργάζονται, τα χρώματα της στολής τους, ενώ θα μπορούν να αναγράφουν και τα τυχόν αιτήματά τους για τον προγραμματισμό των αγώνων τους.

     

    3. Καλείται το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Κεραυνός Πέρνης να παρουσιασθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για σχόλια που δυσφημούν τις ποδοσφαιρικές αρχές.

     

    4. Καλείται σε απολογία το Δ.Σ. του σωματείου Κεραυνός Κρηνίδων την Τρίτη 9-10-2012 και ώρα 7.μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Κεραυνός Κρηνίδων-Δόξα Θεολόγου.

     

    5. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείο Χελιδόνια με (1) μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Χελιδόνια-Απόλλων Χρυσοχωρίου.

     

    6. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Αετός Ερατεινού κ. Λαδάκης Η.

     

    7. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Ορφέα Ελευθερούπολης κ. Βογιατζίδης Κ.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Δόξα Θεολόγου κ. Ζουρίδης Στ.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Πεφάνης Ν. Μ.Α. Αντιφιλίππων 1 αγωνιστική

    Σκόρδος Β. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Καπακτσόγλου Π. Κεραυνός Κρηνίδων 1 αγωνιστική

    Φαρσάκογλου Κεραυνός Κρηνίδων 1 αγωνιστική

    Λεοντιάδης Α. Ασπίς Πολυστύλου 1 αγωνιστική

    Μπέκο Ε. Μακεδονικός Αμισιανών 1 αγωνιστική

    Κουρτίδης Γ. Αστήρ Φωλιάς 3 αγωνιστικές

    Μούτσκα Α. Α.Μ.Σ. Παραδείσου 3 αγωνιστικές».

     

    Comments are closed.