Bookmarks

     

    «Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και αυτός είναι ο στόχος και για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου». Οι παραπάνω κουβέντες ανήκουν στον προπονητή της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά Κώστα Βασιλακάκη ο οποίος μιλώντας στο www.kavalagoal.gr υπογράμμισε επίσης ότι οι παίκτες του θα πρέπει «να αμυνθούν σωστά και να επιτεθούν σωστά». Ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε για τις βαθμολογικές απώλειες του Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τονίζοντας παράλληλα ότι κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου ο Α.Ο.Κ. θα παίξει μόνο για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Ο Κώστας Βασιλακάκης στο www.kavalagoal.gr

    Αναφερόμενος, στο www.kavalagoal.gr, ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης στη δύσκολη εκτός έδρας μάχη την οποία θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (7/10) στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου, δήλωσε τα εξής:

    -«Σίγουρα κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου έχουμε μία δύσκολη αποστολή, αν και προσωπικά για μένα όλες οι αποστολές στον μαραθώνιο της Football League θα είναι δύσκολες, ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου που καλείσαι να παίξεις. Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία διαθέτει πάρα πολύ καλή οργάνωση, μία ομάδα η οποία αποτελείται σχεδόν από το περσινό της καλό κορμό και με κάποιες προσθήκες οι οποίες έγιναν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα σύνολο το οποίο προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό το απέδειξε τόσο κόντρα στον Ηρακλή όσο και κόντρα στην Καλλονή. Εμείς για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνουμε δύο πράγματα τα οποία πάντοτε λέω στους ποδοσφαιριστές μου. Να αμυνθούμε σωστά αλλά και να επιτεθούμε σωστά. Βέβαια θα πρέπει να σας τονίσω ότι και οι παίκτες μας θα πρέπει να έχουν συγκέντρωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και κυρίως να παρουσιαστούν αγωνιστικά πειθαρχημένοι παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

     

    -Κύριε Βασιλακάκη από αυτά τα οποία ζητήσατε από τους ποδοσφαιριστές σας να κάνουν, τόσο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Παναιτωλικό, τι είδατε να μη γίνεται σωστά στον αγωνιστικό χώρο;

    -«Εκείνο το οποίο θέλω να σας επισημάνω είναι το γεγονός ότι τα παιδιά προσπαθούν. Ωστόσο είναι δύσκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να αφομοιωθούν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία κυρίως αφορούν την τακτική μίας ομάδας. Σίγουρα για να σου βγούνε και κάποια πράγματα σε επίπεδο τακτικής γνωρίζουμε όλοι ότι είναι και θέμα δυνάμεων. Για παράδειγμα οι μικρές αποστάσεις οι οποίες θα πρέπει να έχουν οι παίκτες μεταξύ των γραμμών, όπως για παράδειγμα και τα μαρκαρίσματα απέναντι στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Όπως είδαμε για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα αντιμετωπίσαμε κάποια μικροπροβλήματα αλλά πιστεύω, στη συνέχεια ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας, και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποια γκολ. Μέρα με τη μέρα πιστεύω ότι ανταποκρινόμαστε περισσότερο και καλύτερα και πολύ γρήγορα θα βρούμε το ρυθμό που πρέπει».

     

    -Κύριε Βασιλακάκη θεωρείτε ότι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου αποτελεί επιτακτική ανάγκη;

    -«Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι επιτακτική ανάγκη θεωρείται η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αυτός είναι και ο στόχος μας και για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Για να πετύχουμε όμως στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης θα πρέπει να κάνουμε κάποια-συγκεκριμένα πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου. Αν αυτά που πρέπει να γίνου, γίνουν σωστά τότε έχουμε πολλές πιθανότητες για το «τρίποντο». Αυτό δε σημαίνει όμως πως αν γίνουν τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σωστά τότε όλα θα πάνε καλά… Μπορεί κάτι να συμβεί, κάτι να στραβώσει και να μην πάρεις τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Εμείς εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε είναι, να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας.

     

    Με προβλήματα κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου

    Την ίδια ώρα και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Θρακιώτη προπονητή της Καβάλας Κώστα Βασιλακάκη. Αυτό μεταφράζεται στο ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου δε θα έχει στη διάθεσή της τον Εντιαγέ ο οποίος έχει θλάση στους προσαγωγούς και θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα ακόμη. Ο αμυντικός-στόπερ Θόδωρος Πακάλτσης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο δε θα δώσει το παρόν του στην αναμέτρηση των Σερρών. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση του Κροάτη Μάριο Μιγιάτοβιτς, να τονίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά ωστόσο η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή δεν ήρθε από την πατρίδα του και η οποία αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Ο.Κ.

    Το σίγουρο είναι ότι στην εκτός έδρας αναμέτρησης του Δημοτικού Γηπέδου των Σερρών οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση αρκετών Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρόν προκειμένου η ομάδα να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Τόσο η εκδρομή του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και της Λέσχης Φιλάθλων βρίσκονται σε εξέλιξη με τιμή συμμετοχή στα 7 ευρώ ενώ το σίγουρο είναι πως δεκάδες Καβαλιώτες θα ταξιδέψουν με τα επιβατικά τους οχήματα για την πόλη των Σερρών προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρόν.

     

    Η ερχόμενη 3η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League είναι τα εξής:

     

    Σάββατο (6/10, 19:00)

    Ηρακλής Ψαχνών-Εργοτέλης

     

    Κυριακή (7/10, 16:45)

    Αναγέννηση Επανομής-Καλλιθέα

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Λάρισα

    Πιερικός-Νίκη Βόλου

    Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός

    Ηρακλής-Θρασύβουλος

    Παναιτωλικός-Βύζας Μεγάρων

    Καλλονή-Παναχαϊκή

    Εθνικός Γαζώρου-Καβάλα

     

    Δευτέρα (8/10, 17:00)

    Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός

     

    Ρεπό έχει ο Απόλλων Σμύρνης

     

    Η βαθμολογία

    1. Φωκικός (6-1) 6

    2. Πανσερραϊκός (4-2) 6

    3. Νίκη Βόλου (4-2) 4

    4. Ολυμπιακός Βόλου (2-0) 4

    5. Απόλλων Σμύρνης (2-1) 4

    6. Καλλονή (1-0) 4

    7. Λάρισα (3-2) 3

    8. Εργοτέλης* (1-0) 3

    9. Καλλιθέα (4-4) 3

    10. Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-4) 3

    11. Εθνικός Γαζώρου (3-3) 2

    12. Ηρακλής (3-3) 2

    13. Παναχαϊκή (0-0) 2

    14. Πιερικός (0-0) 2

    15. Βύζας Μεγάρων (1-2) 1

    16. Θρασύβουλος (0-1) 1

    17. Παναιτωλικός (0-1) 1

    18. Καβάλα (0-2) 1

    19. Δόξα Δράμας (1-3) 0

    20. Ηρακλής Ψαχνών* (1-3) 0

    21. Αναγέννηση Επανομής (2-6) 0

     

    *Με αστερίσκο είναι οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους.

     

    Comments are closed.