Bookmarks

     

    Στις 4 το απόγευμα θα ξεκινήσουν όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Παρά την αλλαγή της ώρας όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής και λόγω της Εθνικής εορτής η ώρα έναρξης των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν την ημέρα της Εθνικής επετείου δε θα αλλάξει. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες δραστηριότητες της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    1. Κάνουμε γνωστό σε όλα τα σωματεία μας ότι την Κυριακή 28-10-2012 παρά την αλλαγή της ώρας από θερινή σε χειμερινή η ώρα έναρξης των αγώνων θα παραμείνει 4.μ.μ., λόγω της Εθνικής εορτής και της υποχρεώσεις πολλών να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν τις μαθητικές παρελάσεις.

     

    2. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Θεαγένης Θάσου-Άρης Πρίνου και ΑΟ Ποταμιάς-ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας θα διεξαχθούν το Σάββατο 27-10-2012.

    3. Έγινε δεκτή η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή που υπέβαλε το σωματείο Αετός Ερατεινού σε βάρος του σωματείου Ελπίς Κρυονερίου στον μεταξύ τους αγώνα. Ως εκ τούτου ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ (3-0) υπέρ του Αετού Ερατεινού.

     

    4. Η έναρξη των πρωταθλημάτων (Κ17) με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1996 και μετέπειτα, (Κ15) με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1998 και μετέπειτα και (Κ13) με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2000 και μετέπειτα θα γίνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012.

    5. Όσοι θα εργαστούν ως προπονητές σε τμήματα υποδομής, προκειμένου να παραμείνουν στον πάγκο της ομάδας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν προμηθευτεί την ειδική ταυτότητα πιστοποίησης προπονητή από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    6. Τιμωρήθηκε με έγγραφη αυστηρή επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Α.Ε. Καβάλας κ. Ζέρβας Β.

     

    7. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας και ο προπονητής του σωματείου Μ.Α. Αντιφιλίππων κ.κ. Μανωλαράς Χ. και Σταυρίδης Κ. αντίστοιχα.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη αυστηρή επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Ασπίς Πολυστύλου κ. Καλπακίδης Σάββας.

     

    9. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Αετός Ορφανού κ. Τίτης Γεώργιος.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Σαββίδης Μ. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Σαββίδης Χ. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Βογιατζής Ι. Δόξα Θεολόγου 3 αγωνιστικές

    Σπυρίδης Δημ. Κεραυνός Κρηνίδων 2 αγωνιστικές

    Φαρμάκης Δ. ΠΑΟ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Βογιατζής Δ. Καβάλα 2004 3 αγωνιστικές

    Ανθόπουλος Γρ. Ελπίς Κρυονερίου 1 αγωνιστική».

     

    2 Responses to “Στις 4 το απόγευμα θα ξεκινήσουν όλες οι αναμετρήσεις της Ε.Π.Σ. Καβάλας την επόμενη Κυριακή 28 Οκτωβρίου”