Bookmarks

     

    Εκπλήξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων της γ΄ φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με σημαντικότερη τη βαριά ήττα την οποία γνώρισε στο γήπεδό του ο Κεραυνός Κρηνίδων από τον Κεραυνό Πέρνης με σκορ (0-4). Στα προημιτελικά προκρίθηκαν επίσης οι ομάδες του Άρη Ακροποτάμου, του Νέστου Χρυσούπολης και του Βρασίδα Νέας Περάμου. Πιο συγκεκριμένα ο Νέστος Χρυσούπολης κατάφερε να ξεπεράσει με απόλυτη επιτυχία σήμερα (Τετάρτη 24/10) το απόγευμα στο γήπεδό του το εμπόδιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με σκορ (1-0) και ταυτόχρονα «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Την ίδια ώρα ο Άρης Ακροποτάμου στο γήπεδό του δεν είχε να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, «φιλοδωρίζοντας» με 3 γκολ τον ΠΑΟ Καβάλας ενώ στο γήπεδο των Κρηνίδων σαν «σίφουνας» πέρασε ο Κεραυνός Πέρνης με το εντυπωσιακό σκορ (0-4) σε βάρος του Κεραυνού Κρηνίδων.

     

    Στην επόμενη φάσης της διοργάνωσης προκρίθηκε και ο Βρασίδας Νέας Περάμου ο οποίος στα Αμισιανά νίκησε τον τοπικό Μακεδονικό με σκορ (0-2). Αναλυτικά τα αποτελέσματα της γ΄ φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι τα εξής:

    Νέστος Χρυσούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-0

    Κεραυνός Κρηνίδων-Κεραυνός Πέρνης 0-4

    Άρης Ακροποτάμου-ΠΑΟ Καβάλας 3-0

    Μακεδονικός Αμισιανών-Νέα Πέραμος 0-2

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι άνευ αγώνα πέρασαν στα προημιτελικά οι ομάδες: Θράκη Γραβούνας, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βύρων Καβάλας και Μ.Α. Αντιφιλίππων.

     

     

    Comments are closed.