Bookmarks

     

    Με τον Τζέρεμι Φίαρς να είναι ιδιαίτερα ορεξάτος, φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι του Ερμή Λαγκαδά με 17 πόντους, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επιβλήθηκε άνετα του Ερμή Λαγκαδά με σκορ (98-70). Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (6/10) και οι φιλοξενούμενοι, αν και αγωνίζονται στην Α2, κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια την… μισή ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ βελτίωσαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τον Αμερικανό να τους οδηγεί επιθετικά έφθασαν στην κατάκτηση του άτυπου ροζ φύλλου. Δεν έπαιξαν οι Χριστόφορος Στεφανίδης, Ουίλιαμ Κόλεμαν, Νεμάνια Μίτροβιτς, Θωμάς Αράπης και Γιάννης Καραθανάσης από τους γηπεδούχους, εξαιτίας τραυματισμού.

     

    Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, κόντρα στον Ηλυσιακό, στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Δεκάλεπτα: 24-22, 48-44, 82-57, 98-70.
    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Κρις Χουγκάζ): Βελισσαρίου 5, Νάναλι 10, Κρστέφσκι 6, Καλαμπάκας 8, Φίαρς 17, Ίλιεφ 7, Μανωλόπουλος 14, Πάνος 16, Στυλιανού 10, Πιεβάλιτσα 3.

     

    Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Ένωση Καβάλας

    Με τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή να δίνει κανονικά το «παρών» πραγματοποιήθηκε το πρωί της προηγούμενης Κυριακής (7/10) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ο καθιερωμένος Αγιασμός της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Από την ομάδα το «παρών» έδωσε η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι παίκτες του συλλόγου, όπως ήταν φυσικό, ενώ μετά το τέλος του αγιασμού τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου.

     

    Ο ισχυρός άνδρας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ όχι μόνο έδωσε τις ευχές του, αλλά και ενημέρωσε τι μέλλει γενέσθαι τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στη Βαλκανική Λίγκα. Αναλυτικά ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου είπε τα εξής:

    «Είναι μια παράδοση που τηρούμε κάθε χρόνο, να έχουμε την ευλογία της Εκκλησίας. Ελπίζουμε όλοι να είστε καλά στην υγεία σας και να έχουμε καλά παιχνίδια. Προσπαθήστε για το καλύτερο! Η ομάδα μας πρέπει να δείξει για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα ότι εκπροσωπεί την πόλη με έναν καλό τρόπο. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια εξαιτίας του τηλεοπτικού συμβολαίου. Την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) θα έχουμε διοικητικό συμβούλιο στην Αθήνα κι ελπίζω να πάρουμε σωστή απόφαση και να ξεκινήσουμε. Όσον αφορά στη Βαλκανική Λίγκα, θέλω να σας πω πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση με αξιωματούχους που θα έρθουν από τη Βουλγαρία και στις 17/10 θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι μας. Τις καλύτερες ευχές μου για μια όμορφη χρονιά!».

     

    Η παρουσίαση της Ένωσης Καβάλας

    Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 7.30 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Lucy» στην Καβάλα, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού τμήματος και της φανέλας της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων της Καβαλιώτικης ΚΑΕ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εξέδωσε και σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρει και τα εξής:

    -«Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 19.30, η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στην αίθουσα «Λυδία» του ξενοδοχείου, «Lucy», θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της και της νέας φανέλας της ομάδας,  για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, που για 5η  συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basketleague. H KΑΕ Ε.Κ.Καβάλας καλεί τους φίλους της Ομάδας και όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παραβρεθούν στην εκδήλωση  για να γνωρίζουν από κοντά το νέο «πρόσωπο» της ομάδας».

    Comments are closed.