Bookmarks

     

    Με μοναδικό στόχο την απόσπαση των πρώτων βαθμών στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας μας η Καβάλα ’86 υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (14/10) στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης, τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που στόχος των κοριτσιών της Καβάλας είναι το θετικό αποτέλεσμα. Μία αναμέτρηση η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι. Διαιτητής του αγώνα της Καβάλας ’86 με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας και βοηθοί του οι Καλούδης Αβραμίδης και Θεόδωρος Δελημπαΐδης από την ίδια Ένωση.

     

    Η 2η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών είναι τα εξής:

    Νέοι Εργοτέλη-Γλυφάδα

    Καβάλα ’86-ΠΑΟΚ

    Άρης Θ.-Ελπίδες Καρδ.

    Ατρόμητος Αθ.-Βόλος 2004

    Αμαζόνες Δρ.-Κρήσσες Ρ.

     

    One Response to “Με μοναδικό στόχο την απόσπαση των πρώτων βαθμών στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας μας η Καβάλα ’86 υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (14/10) στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης, τον ΠΑΟΚ”