Bookmarks

     

    Στο 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας διπλό προχώρησε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (21/10) ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, πέρασε αλώβητος από το Πανθεσσαλικό και νίκησε τη Νίκη Βόλου με σκορ (0-2). Μία νίκη η οποία «σκόρπισε» τη χαρά αλλά και τον ενθουσιασμό, τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων των «Αργοναυτών», με γκολ που σημείωσαν οι Πλιάγκας και Ντιέ. Μία νίκη υπερπολύτιμη, η οποία έφερε το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη να μοιράζεται την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Πανσερραϊκό.

     

    Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη νίκη αναμένεται να παίξει πρωτεύοντα ρόλο για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά τόσο για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας όσο και για τις επόμενες υποχρεώσεις των «Αργοναυτών» στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Ήταν μια ομολογουμένος παλικαρίσια νίκη η οποία συνοδεύτηκε και με ανάλογα κολακευτικά σχόλια στα ρεπορτάζ που φιλοξένησαν την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Α.Ο.Κ., σε πανελλαδικό επίπεδο και η οποία δίχως άλλο βάζει τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια.

     

    Και τώρα… Τηλυκράτης Λευκάδας

    Το μυαλό όλων βέβαια στο στρατόπεδο της Καβάλας είναι στραμμένο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Πρέβεζας (Τετάρτη 24/10) και ώρα 2.30 το μεσημέρι. Στόχος της ομάδας του Κώστα Βασιλακάκη είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εκεί που ο Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Παναιγιάλειου ή Παναιτωλικού. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ξεκίνησε αλλά και τελείωσε το πρωί της Δευτέρας (22/10) με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κανονικά στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου πραγματοποίησαν αποθεραπεία ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σε ότι έχει να κάνει με τις απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας να τονίσουμε ότι ο Κώστας Βασιλακάκης σε ένα ακόμη παιχνίδι, δεν μπορεί να υπολογίζει των υπηρεσιών τόσο του Εντιαγέ όσο και του Πακάλτση οι οποίοι είναι τραυματίες. Η αποστολή της Καβάλας θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη (23/10) στις 8 το πρωί οδικός για την Πρέβεζα όπου το βράδυ θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση του Τηλυκράτη Λευκάδας με τον Α.Ο.Κ. διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (Ε.Π.Σ. Ηπείρου) και βοηθοί του οι συμπατριώτες του Γεώργιος Πασχάλης και Ελευθέριος Καραλής με 4ο διαιτητή αγώνα τον Νικόλαο Μακρυπόδη (Ε.Π.Σ. Αχαΐας).

    Comments are closed.