Bookmarks

     

    Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο τριήμερο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε στο Γιάμπολ της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή της τουρκικής Ολίν Εντιρνέ, της Σκοπιανής ομάδας Φένι και της βουλγαρικής Γιάμπολ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ στην πρεμιέρα του τουρνουά ηττήθηκε με σκορ (82-72) από την «οικοδέσποινα» Γιάμπολ, τη δεύτερη ημέρα έχασε και από την Ολίν Εντιρνέ με σκορ (85-72) ενώ στην αυλαία του διεθνούς τουρνουά της Βουλγαρίας επικράτησε της Φένι με σκορ (84-74).

    Τετάρτη (26/9) το φιλικό

    με τον ΠΑΟΚ Θεσ.

    Εξάλλου με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό παιχνίδι το οποίο πρόκειται να δώσει την Τετάρτη (26/9) στις 5.30 το απόγευμα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα φιλικό κατά τη διάρκεια του οποίου, ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι καλαθοσφαιριστές του, στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

     

    Συνδυάστηκε με ήττα η πρεμιέρα

    Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο διεθνές τουρνουά της Γιάμπολ, στη Βουλγαρία, καθώς ηττήθηκε με σκορ (82-72) από την οικοδέσποινα ομάδα της Γιάμπολ. Οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ βρέθηκαν εξ αρχής να κυνηγούν στο σκορ και δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, παρά την πολύ καλή εμφάνιση των τριών Αμερικανών και ιδίως του Ουίλιαμ Κόλεμαν. Ο 24χρονος Αμερικανός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με 20 πόντους, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Τζέρεμι Φίαρς και στους 13 ο Τζέιμς Νούναλι. Αντίθετα, στα χαμηλά έμειναν οι υπό δοκιμή Σιμεόν Ίλιεφ και Μπόγιαν Κριστέφσκι.

     

    Ήττα και τη δεύτερη μέρα του τουρνουά

    Τη δεύτερη ημέρα του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ του Γιάμπολ της Βουλγαρίας, το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Ολίν Εντιρνέ. Μετά την ήττα της από τους οικοδεσπότες η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχασε και από την τουρκική Ολίν Εντιρνέ, με σκορ (82-75), με τον προπονητή Κρις Χουγκάζ πάντως να προχωράει σε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα. Στα χαμηλά έμειναν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι οι υπό δοκιμή Σιμεόν Ίλιεφ και Μπόγιαν Κριστέφσκι, με τον πρώτο να έχει μόλις δύο πόντους και το δεύτερο, τέσσερις. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο πλαίσιο του τουρνουά που είχε διοργανώσει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η Καβαλιώτικη ΚΑΕ, με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να κερδίζει μπροστά στο κοινό της με σκορ (75-74).

     

    Εύκολη νίκη επί της Φένι

    Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επικράτησε της Φένι με σκορ (84-74) και ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Γιάμπολ. Το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ πήρε από την αρχή το προβάδισμα του αγώνα και κράτησε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ουίλιαμ Κόλεμαν, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και ήταν ο κορυφαίος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Νεμάνια Μίτροβιτς και ο Χριστόφορος Στεφανίδης, οι οποίοι πέτυχαν από 11 πόντους.

     

    Comments are closed.