Bookmarks

     

    Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο της μεταγραφικής περιόδου, η ΠΑΕ Καβάλα προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της τον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Γελαδάρη. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η Καβαλιώτικη ΠΑΕ με δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε την Τετάρτη (26/9) και ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τελικά σήμερα Πέμπτη (27/9) νωρίς το μεσημέρι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν, έδωσαν τα χέρια τους και πλέον ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Γελαδάρης ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.  

     

    Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Γελαδάρης αναμένεται σήμερα Πέμπτη (27/9) και γύρω στις 5 το απόγευμα να δώσει το παρόν του για πρώτη φορά στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ., να πραγματοποιήσει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τους «Αργοναύτες».

     

    20 χρόνια από το ντεμπούτο του

    Πάνε σχεδόν 20 χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Γελαδάρης έκανε το ντεμπούτο του στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο δυναμικός αριστερός αμυντικός όμως, τι κι αν έχει πια «πατήσει» τα 37, δεν το βάζει κάτω! Και συνεχίζει να αγωνίζεται, έχοντας μάλιστα ρόλο πρωταγωνιστικό! Την σεζόν 2010/11, εξάλλου, ανήκε στην Δόξα Δράμας, και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι «μαυραετοί» να κερδίσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ της Football League, λαμβάνοντας μέρος σε (ούτε λίγο ούτε πολύ) 37 αναμετρήσεις τους! Ο ίδιος, πάντως, με τη λήξη της περιόδου, αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα, και εντάχθηκε στη Βέροια. Αναμένεται, λοιπόν, να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του την «Βασίλισσα του Βορρά» στην προσπάθειά της να διαγράψει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Ο Δημήτρης Γελαδάρης γεννήθηκε στη Γαλατινή Κοζάνης, και πρωτόπαιξε επαγγελματικά στους Πόντιους Βέροιας, την χρονιά 1992/93. Πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με την ομάδα, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες: μεσούσης της σεζόν 1995/96 ο Εθνικός Πειραιά κινήθηκε και τον έκανε δικό του. Στο τέλος εκείνης της περιόδου οι «κυανόλευκοι» υποβιβάστηκαν στη Β’ Εθνική, όμως το καλοκαίρι του ’97 (με τον ταλαντούχο άσο… «μπροστάρη»!) επέστρεψαν στα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου μας! Ένα χρόνο αργότερα, ο Βορειοελλαδίτης αμυντικός εντάχθηκε στην Ξάνθη. Με «όπλα» του την ταχύτητα, την αμυντική συνέπεια, καθώς και την ικανότητα αφ’ ενός να προωθείται επιτυχώς, αφ’ ετέρου να κρατάει την μπάλα αλλά και να την σεντράρει με ακρίβεια, έγινε γρήγορα βασικό μέλος της ενδεκάδας των ακριτών. Και πραγματοποίησε πέντε «γεμάτες» σεζόν με τα χρώματά τους (132 συμμετοχές στο πρωτάθλημα/τρία γκολ, 29 εμφανίσεις στο Κύπελλο/ένα γκολ)! Μάλιστα, η λήξη της σεζόν 2001/02 τον βρήκε να γιορτάζει μαζί με τους συμπαίκτες του την παρθενική έξοδο της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης! Την ακόλουθη περίοδο ο ίδιος έλαβε μέρος στο ένα από τα δύο ματς που έδωσε η Ξάνθη στο πλαίσιο του α’ γύρου της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κόντρα στην ιταλική Λάτσιο! Το θέρος του 2003, όμως, λύθηκε η συνεργασία του με τον σύλλογο. Τότε, εκείνος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλκηδόνα. Υπήρξε σημαντικό στέλεχος των «κυανοκίτρινων», βοηθώντας τους να «στεριώσουν» στην Α’ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2005 η ομάδα συγχωνεύεται με τον Ατρόμητο, και ο έμπειρος αμυντικός εντάσσεται έτσι στο ρόστερ των «κυανόλευκων». Με τους οποίους, εξάλλου, χάρηκε την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το 2006 (ενώ έπαιξε και στα δύο ματς των Περιστεριωτών με την ισπανική Σεβίλλη, την επόμενη χρονιά)! Το 2008, ο κύκλος του Κοζανίτη άσου στον Ατρόμητο έκλεισε. Επόμενος «σταθμός» της καριέρας του ήταν ο Εργοτέλης. Κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του στους «κιτρινόμαυρους», πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής (44 ματς). Κατόπιν, μετακινήθηκε στην Δόξα Δράμας, από την οποία, όπως προείπαμε, τον απέκτησε η νυν ομάδα του, Βέροια.

     

    Σε εξέλιξη οι εγγραφές για τις εκδρομές στο Βόλο

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές που διοργανώνουν τόσο ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων της Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας την ερχόμενη Κυριακή, για την πρώτη και ιδιαίτερα δύσκολη εκτός έδρας μάχη για τον Α.Ο.Κ. στο Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στόχος για το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα είναι η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

     

    Την ίδια ώρα τόσο στους «Γαλάζιους Αργοναύτες» όσο και στη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση εν όψει της εκτός έδρας μάχης στο Βόλο με τις εκδρομές που διοργανώνονται να είναι σε εξέλιξη.

     

    Το δελτίο τύπου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. για την οργανωμένη εκδρομή στο Βόλο περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον  εκτός έδρας αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ημερομηνία και η ώρα αναχώρησης θα ανακοινωθεί με την δημοσίευση του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής. Μετά την ανακοίνωση της Football League για την ημερομηνία και ώρα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής, η ώρα αναχώρησης είναι στις 08:00 το πρωι της Κυριακής 30/09/12 από την Κεντρική Πλατεία της Καβάλας. Τέλος θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η εκδρομή κοστίζει 15 € ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο του αγώνα. Πληροφορίες – Εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλα «Γαλάζιοι Αργοναύτες» επί της  Φιλελλήνων 14α, στο τηλέφωνο 2510-838561 και στην ιστοσελίδα www.sfaok.net».

     

    Το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων για την οργανωμένη εκδρομή στο Βόλο περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας διοργανώνει εκδρομή στον Βόλο για να ενισχύσει την ομάδα μας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2012-2013.
    • Τιμή συμμετοχής χωρίς το εισιτήριο του αγώνα, 15 ευρώ το άτομο.
    • Η ημέρα και η ώρα αναχώρησης, θα ανακοινωθούν μετά την δημοσίευση του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής από την Football League».

     

     

    Comments are closed.