Bookmarks

     

    Φιλική προπόνηση Ταεκβοντό πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το προηγούμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Μια πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας που σκοπό έχει την βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης των αθλητών. Οχτώ σύλλογοι και πάνω από 80 αθλητές πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις , μία το πρωί και μια το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου ενιαίου Λυκείου Καβάλας.

     

    Οι σύλλογοι που πήραν μέρος: Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, Α.Σ. Δαναός Θεσσαλονίκης, Α.Σ. Τιτάνες Αμπελοκήπων, Α.Κ. Χαριλάου, Α.Σ. Μακεδονικός Κεραμωτής, Α.Σ. Ορέστης Βασίλης Ξάνθης, Α.Γ.Σ. Ξάνθης, Α.Σ. Ορφέας Αλεξανδρούπολης. Να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Αθλητικό Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές των συλλόγων για την άψογη συνεργασία. Τέλος να αναφερθεί ότι στη συγκεκριμένη φιλική προπόνηση Ταεκβοντό τίμησε με την παρουσία της η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Κουτσού Ιωάννα όπου και βραβεύτηκε από τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας.

    One Response to “Φιλική προπόνηση Ταεκβοντό πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το προηγούμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας”