Bookmarks

     

    Η τελευταία πράξη ενός πολύμηνου σίριαλ θα παιχτεί αύριο Τετάρτη (12/9) με όλους τους πρωταγωνιστές αλλά και τους «κομπάρσους» μιας τραγελαφικής υπόθεσης να καλούνται να ρίξουν «φως» στο περιβόητο αυτό θέμα αποκαταστώντας μερικώς την αδικία και τοποθετώντας την ΠΑΕ Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Football League. Και ενώ «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» αύριο Τετάρτη (12/9) στις 11 το πρωί συγκαλείται εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) το οποίο καλείται να αποφασίσει εάν τελικά θα παράσχει νομικές εγγυήσεις προκειμένου στο νέο πρωτάθλημα της Football League κατά την εξέλιξή του να μην προκύψουν τυχόν ενστάσεις από κάποια ή κάποιες ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό.

     

    Την ίδια ώρα αναζητείται η νομική φόρμουλα προκειμένου να υπάρξουν εκείνες οι εγγυήσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. να λάβει τη γενναία απόφαση που οφείλει να λάβει ώστε ο Α.Ο.Κ., ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης να τοποθετηθούν στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Στο στρατόπεδο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και με βάση τις δεσμεύσεις τις οποίες έχει αποσπάσει ο μεγαλομέτοχός της Γιώργος Τσοκτουρίδης υπάρχει η αισιοδοξία, συγκρατημένη ωστόσο ότι όλα θα πάνε καλά. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. θα συγκεντρωθεί να συνεδριάσει στις 11 το πρωί ενώ 2 ώρες αργότερα έχει προγραμματίσει να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League. Αν όλα πάνε καλά και δοθούν τελικά από τη διοργανώτρια αρχή οι νομικές εγγυήσεις τότε οι 3 ΠΑΕ, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθούν στην κληρωτίδα για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League (περίοδος 2012-13) η οποία θα πραγματποιηθεί μερικές ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα.

    Comments are closed.