Bookmarks

     

    Ένα νέο πρόσωπο βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/9)στην πόλη της Καβάλας. Ο 21χρονος επιθετικός, Βιλίμ Ποσίνκοβιτς, που ξεχωρίζει για το ύψος του (1.87), θα περάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του www.kavalagoal.gr από το «μικροσκόπιο» του προπονητή των «Αργοναυτών», Κώστα Βασιλακάκη, αρχής γενομένης από το φιλικό της Κυριακής (23/9) στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό Ορφέα και αν πείσει αν τελικά θα αποκτηθεί.  Ο 21χρονος επιθετικός, Βιλίμ Ποσίνκοβιτς, είναι γεννημένος στο Σεράγεβο της Βοσνίας, ενώ έχει κροατικό διαβατήριο πέτυχε το μοναδικό γκολ της Καβάλας στο φιλικό με την Ελευθερούπολη σε βάρος του τοπικού Ορφέα με (0-1) και άφησε καλές εντυπώσεις. Στο ίδιο φιλικό παιχνίδι δοκιμάστηκε και ο 21χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Φιλίπ Μουφού.

     

    Ο Βιλίμ Ποσίνκοβιτς έπαιξε πέρυσι στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, αρχικά στην Καισάρεια και ακολούθως στην Κερασούντα (Καϊσερί Ερσίγεσπορ και Γκίρεσουνσπορ πιο συγκεκριμένα τα ονόματα των ομάδων), μένοντας ελεύθερος από την τελευταία μετά τον υποβιβασμό της.

     

    Ο Κροάτης είχε πέρυσι συνολικά 21 εμφανίσεις και τρία γκολ και θεωρείται βασικός υποψήφιος να γίνει ο νέος σέντερ φορ των «Αργοναυτών». Στα άλλα μεταγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη για τον ΑΟΚ, που ενδέχεται να αποκτήσει και αριστερό μπακ, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο.

     

    Νίκη με (0-1) στην Ελευθερούπολη

    Εξάλλου, στο φιλικό της Κυριακής στην Ελευθερούπολη, οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με 1-0 του τοπικού Ορφέα (Δ΄ Εθνική). Το μοναδικό γκολ πέτυχε στις καθυστερήσεις (93΄) ο Κροάτης υπό δοκιμή επιθετικός, Βιλίμ Ποσίνκοβιτς, με ατομική ενέργεια και σουτ. Ο Ποσίνκοβιτς έδειξε καλά στοιχεία και θεωρείται πιθανό να αποκτηθεί από τους Καβαλιώτες (αύριο στις 20:00 λήγει η σχετική προθεσμία ενίσχυσης, αν δεν δοθεί παράταση κάποιων ημερών).  Στο ίδιο φιλικό παιχνίδι που έγινε παρουσία περίπου 400 Καβαλιωτών φιλάθλων, δοκιμάστηκε και ο 21χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Φιλίπ Μουφού.
    Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του ενός και πιθανότατα μοναδικού φιλικού στην προετοιμασία, σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βγούνε βιαστικά συμπεράσματα και φυσιολογικά ο ΑΟΚ έδειξε ότι βρίσκετα σε πολύ καλό δρόμο και ότι ότι θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να αποκτήσει συνοχή και ομοιογένεια. Εκτός του Κροάτη, καλά στοιχεία έδειξαν οι Μοκάκε, Ντος Σάντος, Ενσαλίβα, Τριποτσέρης και Εντιαγέ.
    Για την Καβάλα ξεκίνησαν αρχικά οι Σουλογάνης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Πακάλτσης (32΄ Παπαγερίδης), Ενσαλίβα, Ντιέ, Μοκάκε, Εντιαγέ, Χλωρός και Ντος Σάντος.

    Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Αποστολίδης, Γαβριηλίδης, Μαυροβασίλης, Μαραγκός, Αναστασόπουλος, Πλιάγκας, Ποσίνκοβιτς, Οξύζογλου.

     

    Comments are closed.