Bookmarks

     

    Σε μία ιδιαίτερα λιτή αλλά και πολύ σεμνή τελετή ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς βράβευσε σήμερα Πέμπτη (20/9) στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του, τις Καβαλιώτισσες Παραολυμπιονίκες του στίβου, τω Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, Αλεξάνδρα Δήμογλου και Ανθή Καραγιάννη καθώς επίσης και την προπονήτριά τους Κατερίνα Δράκου για τις τελευταίες επιτυχίες τους. Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα σεμνής τελετής τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδωσαν και πήραν, τόσο από την πλευρά των πρωταγωνιστών των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου όσο βέβαια και από πλευρά του οικοδεσπότη Αντιπεριφερειάρχη Νομού Καβάλας Αρχέλαου Γρανά.

     

    Εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που πέτυχαν ο Αρχέλαος Γρανάς πρόσφερε ως συμβολικό δώρο από ένα εκμαγείο με κεφαλή γυναικείας μορφής από τη Θάσο του 4ου αιώνα π.Χ. Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού-Τουρισμού ΑΜΘ δόθηκε έντυπο υλικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

    One Response to “Σε μία λιτή τελετή ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς βράβευσε σήμερα Πέμπτη (20/9), τις Παραολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Δήμογλου και Ανθή Καραγιάννη καθώς και την προπονήτριά Κατερίνα Δράκου”