Bookmarks

     

    Στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής κατηγορίας θα λάβει μέρος και φέτος η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. Καβάλα ’86 και όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου σε εξέλιξη βρίσκεται η πώληση των διαρκείας εισιτηρίων του Καβαλιώτικου συλλόγου, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας ’86 εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται όλες οι δραστηριότητες της ομάδας ενώ παράλληλα γίνονται γνωστά και τα σημεία πώλησης των διαρκείας εισιτηρίων.

     

    Το δελτίο τύπου της Καβάλας ‘86

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Καβάλας ’86 είναι το εξής:

     

    -«Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Α.Ο. Καβάλα ‘86» θα συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής κατηγορίας μετά την περσινή της πετυχημένη παρουσία με την οποία κατάφερε να παραμείνει στην ίδια κατηγορία.

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τους φιλάθλους της Καβάλας, ότι ο αθλητικός μας σύλλογος είναι ερασιτεχνικός κάτι που σημαίνει ότι οικονομικά στηριζόμαστε κυρίως στη βοήθεια του κόσμου. για το λόγο αυτό, όπως και πέρσι, εκδώσαμε εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και η διάθεσή τους αρχίζει από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δέχτηκαν να είναι οι χορηγοί στα εισιτήρια διαρκείας. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε: τη σχολή οδηγών «Μακρομιχαλάκη» επί της οδού Εθν. Μακαρίου 19 (έναντι αστυνομίας Καβάλας) τηλ. 2510-228.490 και 6936-998.972, το γυμναστήριο «Genesis by Maria Dimitriadou» τηλ. 6971-540.463, το Cafe bar «Αερικό» επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 12 (παραλία Καβάλας) και το εργαστήρι γραφικών τεχνών «Χρωμοσύνθεση» επί της οδού Κομνηνών 27 τηλ. 2510-836.666.

    Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας: Πρακτορείο ΟΠΑΠ (Γιώργος Περιστέρης) επί της οδού Ομονοίας 94 (απέναντι από την αστυνομία Καβάλας) τηλ. 2510-233.032, Cafe bar «Αερικό», γυμναστήριο «Genesis by Maria Dimitriadou» και σχολή οδηγών «Μακρομιχαλάκη».

    Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 5 (πέντε) ευρώ.

    Φίλαθλε, η βοήθειά σου είναι σημαντική και ουσιαστική για την αξιοπρεπή συμμετοχή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

    ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ».

     

    4 Responses to “Σε εξέλιξη βρίσκεται η πώληση των διαρκείας εισιτηρίων της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Καβάλα ’86”