Bookmarks

     

    Γύρω στις 20.45 μ.μ. σήμερα Πέμπτη (20/9), ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης έλαβε την επίσημη τοποθέτηση – ενημέρωση προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Καβάλα στην προγραμματισμένη κλήρωση για αύριο Παρασκευή (21/9), του νέου πρωταθλήματος της Football League, μιάς και το όλο θέμα έχει τελειώσει και ο ΑΟΚ όπως και οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλης Θεσσαλονίκης θα μπούν στην κληρωτίδα. Ανάλογη ειδοποίηση έλαβε τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης όσο και ο αντίστοιχος της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Οι επίσημες προσκλήσεις προς τις 3 ΠΑΕ αναμένεται να σταλούν αύριο Παρασκευή (21/9) το πρωί για να δώσουν οι εκπρόσωποι τους το παρών τους στην κλήρωση.

     

    Προχωράνε κανονικά οι διαδικασίες της παραχώρησης

    Προχωράνε κανονικά οι διαδικασίες της παραχώρησης του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» από τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σήμερα Πέμπτη (20/9), κατά τη διάρκεια της συνάντησης των εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα, με τον αντίστοιχο Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα και σ’ αυτήν έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Κουφατζής, το μέλος της Διοίκησης και Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κανάκης και από πλευράς του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. οι Γιώργος Λουπέλης, Κώστας Νάνος, Γιώργος Γραμμένος και Ανδρέας Καραγιώργης.

     

    Στη συνάντηση των δύο πλευρών που ήταν διάρκειας μιας ώρας περίπου υπήρξε απόλυτη συμφωνία των δύο πλευρών προκειμένου από τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να παραχωρηθεί το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στην ΠΑΕ Καβάλα ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σε όλα τα επίπεδα, εν όψει των υποχρεώσεων του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από πλευράς και των δύο μεριών υπάρχει ταύτιση απόψεων, δεν παρατηρήθηκε το παραμικρό κώλυμα και η παραχώρηση θα προχωρήσει.

     

    Φιλικό την Κυριακή (23/9) μέσα στον Ορφέα Ελ.

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση δίνεται συνέχεια σήμερα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας με τους ρυθμούς καθημερινά να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο και με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και τους συνεργάτες του, να ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος τόσο σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών όσο και σε θέματα τακτικής. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις τα πράγματα κυλάνε ομαλότατα και δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα το παραμικρό πρόβλημα. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Α.Ο.Κ. να τονίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (23/9) έχει προγραμματίσει να δώσει το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στην Ελευθερούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Ένα φιλικό το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και σίγουρα θα δώσει τη δυνατότητα στον Κώστα Βασιλακάκη και τους συνεργάτες του ώστε να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματά τους για την αγωνιστική κατάσταση του κάθε παίκτη αλλά και γενικότερα για την εικόνα την οποία παρουσιάζουν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

     

    Σε εξέλιξη η πώληση των διαρκείας εισιτηρίων του Α.Ο.Κ.

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η πώληση των διαρκείας εισιτηρίων του Α.Ο.Κ. εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Football League και ήδη άρχισε από πλευράς της φίλαθλης κοινής γνώμης να εκφράζεται το ενδιαφέρον για αγορά κάποιου διαρκείας σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει ο κάθε φίλαθλος. Οι προεγγραφές έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Τετάρτη και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:                               

    ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
    1-2-12 100 €
    6-8 120 €
    7 Silver vip 240 €
    Golden vip 400 €
    Οικογενειακή    2 150 € Αντρόγυνο + 20 € ανά παιδί
    Παιδικά έως 17 χρονών 40 €
    Άνεργοι και  Αμεα 50 % έκπτωση

    *Για τους περσινούς κατόχους έκπτωση 50%.

    *Για τους ανέργους υποχρεωτική η επιδείξη πρόσφατης κάρτας ανεργίας.

     

    Οι προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνονται στα εξής μέρη :

    Γραφεία της ΠΑΕ Ομονοίας 26 και Καράνου (Στοά Νότη) 7ος Όροφος ώρες 10:00 – 14:00 καθημερινές.

    Γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Νυρεμβέργης 17 ώρες 20:00 – 22:00 καθημερινές.

    Εκθεσιακό κέντρο Νέας Καρβάλης στο περίπτερο της ΛΦΚ ώρες λειτουργίας της έκθεσης Παρασκεύη – Σαββάτο – Κυριακή.

    Γραφεία ΣΦΑΟΚ Φιλελλήνων 14 Δίπλα στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ ώρες λειτουργίας 18:00 – 21:00 καθημερινά.

     

     

    One Response to “Γύρω στις 20.45 μ.μ. σήμερα Πέμπτη (20/9), ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης έλαβε την επίσημη τοποθέτηση – πληροφόρηση προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Καβάλα στην προγραμματισμένη κλήρωση για αύριο Παρασκευή (21/9), του νέου πρωταθλήματος της Football League, μιάς και το όλο θέμα έχει τελειώσει και ο ΑΟΚ όπως και οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλης Θεσσ. θα μπούν στην κληρωτίδα.”