Bookmarks

     

    Με την αναμέτρηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και του ΑΓΟ Ρεθύμνου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/9) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας ανοίγει ο κύκλος των αγώνων της προημιτελικής φάσης του φετινού θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο για τον προπονητή της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κρις Χουγκάζ θα αποτελέσει την «πρόβα generale» εν όψει των υποχρεώσεων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας το οποίο ξεκινάει στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

     

    Σε ότι έχει να κάνει τώρα στο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο σίγουρα, οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και ταυτόχρονα να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στην Καβαλιώτικη φίλαθλη κοινή γνώμη προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα ακόμη περισσότερο στις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Το ευχάριστο για τον προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ αποτελεί το γεγονός ότι οι παίκτες του ένα δεκαήμερο περίπου πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο και αυτό το απέδειξαν στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η Καβαλιώτικη ΚΑΕ, κόντρα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

    Μάλιστα εν όψει του αγώνα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, της ερχόμενης Κυριακής, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ των άλλων σημειώνει και τα εξής:

     

    -«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενημερώνει τους φίλους της και όλους τους φιλάθλους της Καβάλας , ότι  το παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος  – στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης –  με την ομάδα του «Α.Γ.Ο.Ρεθύμνου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας. Θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2012-13, ενώ τα εισιτήρια του αγώνα κοστολογούνται  5 ευρώ (πίσω από τις δύο μπασκέτες) και 10 ευρώ (σε όλη την ευθεία)».

     

    Φιλική νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΟΚ με σκορ (62-57)

    Τη φιλική νίκη με σκορ (62-57), σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη την προηγούμενη Τετάρτη (26/9) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», πανηγύρισε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επί του ΠΑΟΚ. Μία νίκη η οποία ήρθε δίκαια για το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ με τους παίκτες του κατά διαστήματα να παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και να δείχνουν ότι στην παρούσα χρονική περίοδο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με (18-5) στο 8’, παρότι δεν είχαν στη διάθεσή τους το Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας στο γόνατο, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Σταδιακά, όμως, οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ ανέβασαν την απόδοσή τους, μείωσαν στο καλάθι (18-20) λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου και στην επανάληψη πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με (41-35), εκμεταλλευόμενοι δύο τεχνικές ποινές που χρεώθηκαν στους φιλοξενούμενους. Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρέθηκε στο +9 στο τρίτο δεκάλεπτο (48-39), ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι και το πέτυχε, καθώς με τρίποντο του Χαραλαμπίδη ισοφάρισε (55-55), αλλά στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ έκαναν σερί 7-2 και έφθασαν στη νίκη με (62-57).

     

    Διαιτητές: Μπήτης, Πουρσανίδης, Ξενικάκης.

    Δεκάλεπτα: 10-20, 25-30, 48-39, 62-57.

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Κρις Χουγκάζ): Φίαρς 6 (1), Μίτροβιτς 3 (1), Κόλεμαν 12, Νούναλι 9 (1), Πάνος 4, Βελισσαρίου 2, Κρστέφσκι 8, Στεφανίδης 6, Καλαμπάκας, Στυλιανού 2, Μανωλόπουλος 5 (1), Καραθανάσης 5 (1).

    ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Χάτσερ 2, Αμπαράς, Χαραλαμπίδης 23 (3), Μακ Γκραθ 5, Θεοδωράκος, Κασελάκης, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 4, Τσαϊρέλης 11, Καλλές 6, Βαρυτιμιάδης, Λιάπης.

     

    Την «KAVALAEXPO 2012» επισκέφθηκε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

    Στην έκθεση «KAVALAEXPO 2012» βρέθηκε την τελευταία ημέρα λειτουργίας της αντιπροσωπεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες του Κρις Χουγκάζ. Οι άνθρωποι της Καβαλιώτικης ΚΑΕ που επισκέφθηκαν την έκθεση ήταν ο μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Πενταζίδης, ο προπονητής Κρις Χουγκάζ, ο βοηθός προπονητής Στέλιος Σχοινάκης, καθώς οι παίκτες Χριστόφορος Στεφανίδης, Στιβ Πάνος και Νεμάνια Μίτροβιτς.  Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, μίλησαν με κόσμο, έβγαλαν φωτογραφίες, ενώ δοκίμασαν και παραδοσιακά προϊόντα της πόλης.

     

    Comments are closed.