Bookmarks

     

    Η προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τρίτη (18/9) συνάντηση της Football League με τον Γιάννη Ιωαννίδη δεν πραγματοποιήθηκε τελικά. Η αντιπροσωπεία της Football League είχε προγραμματίσει την προηγούμενη Τρίτη (18/9) να βρεθεί στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Ιωαννίδη αναφορικά με τα επιπλέον 150 χιλιάδες ευρώ που θα εισπράξουν οι ομάδες της κατηγορίας ως ανταποδοτικό αντάλλαγμα για τη συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή στην κατηγορία. Το γεγονός αυτό ωστόσο σε καμία περίπτωση δε φαίνεται να ανησυχεί τους ιθύνοντες στην ΠΑΕ Καβάλα και κυρίως τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχό της Γιώργο Τσοκτουρίδη ο οποίο μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα.

     

    Η συνέντευξη του Γιώργου Τσοκτουρίδη

    Σχολιάζοντας ο Γιώργος Τσοκτουρίδης τις τελευταίες εξελίξεις στο www.kavalagoal.gr χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει θετική κατάληξη. Μου είναι αδιανόητο ότι θα μπορούσε να κολλήσει το όλο θέμα στο οικονομικό ζήτημα δεδομένου του ότι οι απαιτήσεις και των δύο πλευρών ήταν και είναι γνωστές. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, και πιστεύω ακράδαντα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, η λύση στη μέση δηλαδή και στο τέλος άπαντες θα είναι ευχαριστημένοι. Θεωρώ ότι το μόνο που έχει μεγάλη σημασία για μας στην παρούσα χρονική περίοδο είναι το γεγονός ότι οι τελευταίες εξελίξεις δε θα μας επηρεάσουν σε αγωνιστικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό ο Α.Ο.Κ. προχωράει ακάθεκτος, ολοκληρώνει τα συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές που συμφώνησε, ετοιμάζεται καθημερινά μέσα από τις σκληρές προπονήσεις, βρίσκεται σε ένα φουλ προπονητικό στάδιο και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις πλευρές και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της ΠΑΕ Καβάλα».

     

    -Αναφερόμενος για τα διαρκείας εισιτήρια της ΠΑΕ Καβάλα τα οποία κυκλοφόρησαν και τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης μας δήλωσε τα εξής:

    -«Εκείνο το οποίο θα πρέπει να πούμε στον κόσμο είναι το ότι οι τιμές των διαρκείας εισιτηρίων που κυκλοφόρησαν είναι πάρα πολύ χαμηλές. Υπήρξαν κάποιες μικρές αντιδράσεις και αυτές κυρίως έχουν να κάνουν με τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί διαρκείας εισιτήρια την τελευταία χρονιά που ο Α.Ο.Κ. έπαιζε στη Superleague ενώ μου ανέφεραν και το εάν θα υπάρξει κάποια έκπτωση στις γυναίκες που θέλουν να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και θέλουν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας. Δεδομένου του ότι κατεβάσαμε τις τιμές όσο περισσότερο γίνονταν θεωρώ βέβαιο ότι οι κάρτες διαρκείας είναι πάρα πολύ προσιτές για τον κόσμο και ειδικότερα για τις γυναίκες. Πιστεύω δε ότι και οι γυναίκες μπορούν να συνεισφέρουν στη γενικότερη προσπάθεια η οποία καταβάλλεται ενώ εγώ από την πλευρά μου θέλω να τις υποσχεθώ ότι στο μέλλον θα κάνουμε τα πάντα για αυτές. Απλά θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται οικονομική ενίσχυση».

     

    -Τελευταίος παίκτης ο οποίος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα κ. Τσοκτουρίδη ήταν ο Θόδωρος Τριποτσέρης. Ποιες θα είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις σας για την ομάδα;

    -«Η πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε και σε άλλες μεταγραφές και πρόθεσή μας είναι να καλύψουμε κάποια κενά δύο ή τριών θέσεων που έχουν επισημανθεί, κάνοντας ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις. Όμως αντιλαμβάνεστε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε είναι πάρα πολύ δύσκολο λόγω της αστάθειας που υπάρχει, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν κάποια άλλα ζητήματα όπως το θέμα με τον ΟΠΑΠ και από κει και πέρα ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις για τον ακόμη καλύτερο «εμπλουτισμό» του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ Καβάλα. Άλλωστε ακόμη δε μας έχουν ανακοινώσει κάποια παράταση της μεταγραφικής περιόδου για μας, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, κάτι το οποίο θεωρούμε εμείς δεδομένο ότι θα γίνει. Μόλις ανακοινωθεί αυτό τότε εμείς θα ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες απόκτησης και άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών».

     

    Οι τιμές των διαρκείας

    H ΠΑΕ Καβάλα ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 ξεκινούν οι προεγγραφές για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:                         

    ΘΥΡΑ

    ΤΙΜΗ

    1-2-12 100 €
    6-8 120 €
    7 Silver vip 240 €
    Golden vip 400 €
    Οικογενειακή    2 150 € Αντρόγυνο + 20 € ανά παιδί
    Παιδικά έως 17 χρονών 40 €
    Άνεργοι και  Αμεα 50 % έκπτωση

     

    *Για τους περσινούς κατόχους έκπτωση 50%.

     

    *Για τους ανέργους υποχρεωτική η επιδείξη πρόσφατης κάρτας ανεργίας.

     

    Οι προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνονται στα εξής μέρη :

    Γραφεία της ΠΑΕ Ομονοίας 26 και Καράνου (Στοά Νότη) 7ος Όροφος ώρες 10:00 – 14:00 καθημερινές.

    Γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Νυρεμβέργης 17 ώρες 20:00 – 22:00 καθημερινές.

    Εκθεσιακό κέντρο Νέας Καρβάλης στο περίπτερο της ΛΦΚ ώρες λειτουργίας της έκθεσης Παρασκεύη – Σαββάτο – Κυριακή.

    Γραφεία ΣΦΑΟΚ Φιλελλήνων 14 Δίπλα στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ ώρες λειτουργίας 18:00 – 21:00 καθημερινά.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. με τη διπλή προπόνηση η οποία θα γίνει σήμερα. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών ενώ το απόγευμα η προπόνηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με την μπάλα. Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό παιχνίδι το οποίο πρόκειται να δώσει ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής (23/9) στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, να τονίσουμε ότι αυτό ματαιώθηκε.

    Comments are closed.