Bookmarks

     

    Μονόδρομο θεωρεί ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης τη συμμετοχή των «Αργοναυτών» στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Αυτό δήλωσε κατηγορηματικά λίγο μετά την ολοκλήρωση του σημερινού (21/9) Διοικητικού Συμβουλίου της Football League, στο οποίο παραβρέθηκε και ο ίδιος, μιλώντας στο www.kavalagoal.gr. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες φέρνουν την ΠΑΕ Καβάλα, την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μεταξύ των 21 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν σήμερα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Σήμερα Παρασκευή (21/9) συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League μετά το έγγραφο το οποίο εστάλη από το αντίστοιχο Δ.Σ. της Superleague και το οποίο ανέφερε ότι προχωράει η αναδιάρθρωση και θα γίνουν πράξη όλα τα συμφωνηθέντα. Αυτό θα ήθελα να σας πω ότι για να γίνει, δηλαδή για να επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, θα γίνει τη Δευτέρα με αποτέλεσμα να παρθεί απόφαση για διακοπή του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League και αυτό να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ακολούθως να πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Εκείνο το οποίο ήθελα να σας πω είναι ότι το κλίμα γενικότερα είναι πάρα πολύ θετικό, όλοι θεωρούν βέβαιη την είσοδο της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Μόλις ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο καθίσαμε με πολλούς Προέδρους ομάδων της Football League και συζητήσαμε σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα για θέματα τα οποία σχετίζονται με το νέο πρωτάθλημα και το πώς αυτό θα κυλίσει ομαλότατα».

     

    -Την ερχόμενη Δευτέρα δηλαδή στις 3 το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League κ. Τσοκτουρίδη;

    -«Ναι, ναι, ακριβώς έτσι είναι. Η κλήρωση θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League».

     

    -Δηλαδή, μονόδρομος η συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Football League;

    -«Ε… καλά. Αυτό είναι σίγουρο. Μονόδρομος όπως είπατε και εσείς είναι η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Football League αλλά και των υπολοίπων δύο ομάδων».

     

    Την Κυριακή (23/9) το φιλικό του Α.Ο.Κ. στην Ελευθερούπολη με γεινή είσοδο 5 ευρώ

    Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα κυλάει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League και το μυαλό του προπονητή των «Αργοναυτών» Κώστα Βασιλακάκη και των συνεργατών του είναι στραμμένο στο φιλικό που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (23/9) στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, με αντίπαλο τον Ορφέα, με γενική είσοδο 5 ευρώ. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό τεστ της ΠΑΕ Καβάλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της και σίγουρα ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης θέλει να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, στο χρονική περίοδο που είμαστε σήμερα.

    Comments are closed.