Bookmarks

     

    Έγινε γνωστό το ακριβές πρόγραμμα του τρίτου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ, που θα διοργανώσει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 16 του ίδιου μήνα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό τριήμερο, με τη συμμετοχή του ΚΑΟ Δράμας, της τουρκικής Ολίν Εντιρνέ, της βουλγαρικής Λέφσκι Σόφιας και, φυσικά, της «οικοδέσποινας» Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Να σημειωθεί το γεγονός ότι η είσοδος στο τουρνουά θα είναι ελεύθερη, με τους φιλάθλους της Καβάλας να έχουν για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα να πάρουν εικόνα από τους παίκτες του Κρις Χουγκάζ.

     

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Μάλιστα οι διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησαν το πρόγραμμα του 3ου διεθνές τουρνουά μπάσκετ και η οποία αναφέρει τα εξής:

     

    -«Το 3ο Διεθνές Τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει το τριήμερο 14/16/09/2012, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με τη συμμετοχή, του Κ.Α.Ο. Δράμας, της τούρκικης, Olin Edirne και της βουλγαρικής, Levski Sofia. Έτσι, οι φίλαθλοι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση της νέας ομάδας που δημιουργείται φέτος, με μοναδικό στόχο το όμορφο θέαμα.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά, έχει ως εξής:

    Παρασκευή 14/09
    17.00 Ολίν Εντιρνέ-ΚΑΟΔ
    19.15 Ένωση Καβ.-Λέφσκι Σόφιας

     

    Σάββατο 15/09
    17.00 Λέφσκι Σόφιας-Ολίν Εντιρνέ
    19.15 Ένωση Καβ.-ΚΑΟΔ

     

    Kυριακή 16/09
    17.00 Ολίν Εντιρνέ-Ένωση Καβ.

     

    *Η είσοδος στο τουρνουά θα είναι ελεύθερη».

     

     

     

    One Response to “Με ενδιαφέρον αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε (14-16/9) το 3ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας”