Bookmarks

     

    Η τεχνική επιτροπή μικτών ομάδων μετά από εισήγησή της και έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, καλεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο Ενωσιακό στάδιο τους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 1997-98 και 1999-2000 για προπονήσεις προεπιλογής των ομάδων παίδων και νέων της τοπικής μας Ένωσης. Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των προπονήσεων αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου σημειώνεται ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας αποφάσισε να δέχεται αιτήματα των σωματείων για τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος τις ημέρες Δευτέρα αλλά και Τετάρτη.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Η τεχνική επιτροπή μικτών ομάδων μετά από εισήγηση της και έγκριση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ., καλεί την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 4.30.μ.μ. στο ενωσιακό στάδιο τους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 1997 και 1998 για προπόνηση προεπιλογής προκειμένου να συγκροτηθεί η μικτή ομάδα νέων της ένωσής μας για το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος. Οι προπονήσεις προεπιλογής θα συνεχισθούν κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα και ίδιο χώρο μέχρι νεωτέρας.

     

    2. Παράκληση στους παράγοντες και τους προπονητές των ομάδων, αρχικά ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα στείλουν για προπόνηση να μην ξεπερνά τους τρεις (3), έτσι ώστε να διευκολύνουν τους ενωσιακούς προπονητές στο έργο της προεπιλογής. Στη συνέχεια οι προπονητές μας θα μπορούν να καλούν ονομαστικά και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και να παρακολουθούν όλα τα ταλέντα στους αγώνες των ομάδων τους. Στην ομάδα θα μπορούν να προστίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους ποδοσφαιριστές ενώ για τους αγώνες θα καλούνται οι πιο φορμαρισμένοι.

     

    3. Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 4.30.μ.μ. καλούνται οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 1999 και 2000 για προπόνηση προεπιλογής, προκειμένου να συγκροτηθεί η μικτή ομάδα παίδων της ένωσης μας για το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος, και στην κατηγορία αυτή ισχύει ότι αναφέρεται παραπάνω, για τις προπονήσεις των νέων. Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο μέχρι νεωτέρας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους ιματισμό προπόνησης και υποδήματα (ποδοσφαιρικά) σχάρα.

     

    4. Μετά από έγγραφο αίτημα πολλών σωματείων της ένωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αποφάσισε να δέχεται αιτήματα σωματείων για την διεξαγωγή των αγώνων τους πρωταθλήματος, ημέρα Δευτέρα και Τετάρτη. Το αίτημα αυτό έγινε από πολλά σωματεία διότι ήθελαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι την ημέρα εκείνη δεν έχει άλλους αγώνες και ελπίζουν σε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στους αγώνες τους γεγονός που θα συνοδεύεται και από εισπρακτική επιτυχία. Βέβαια το αίτημα θα γίνεται δεκτό όταν συνηγορεί και το αντίπαλο του αιτούντος σωματείο. Επίσης το αίτημα θα πρέπει να κατατίθεται εγγράφως στην ένωση, τουλάχιστον δέκα πέντε (15) ημέρες πριν τον προγραμματισμένο αγώνα. Ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό να ανακουφισθούν οικονομικά τα σωματεία γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορο το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης.

     

    5. Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Καβάλας και σωματεία αυτής, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, επισκέφθηκαν τις ναυτιλιακές  εταιρίες ΑΝΕΘ και ΝΕΚ στη Θάσο. Εκεί συζήτησαν το οικονομικό βάρος που αντιμετωπίζουν τα σωματεία κατά την μετάβασή τους από και προς Θάσο, και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία η κοινωνία και τα σωματεία κατ’ επέκταση ασφυκτιούν οικονομικά. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και οι άνθρωποι της ένωσης αλλά και των σωματείων έλαβαν δεσμεύσεις από τις πλοιοκτήτριες εταιρίες ότι θα δουν θετικά το αίτημα και πολύ σύντομα θα μας απαντήσουν, στο κατά πόσο θα γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους.

     

    6. Από το επόμενο Σαββατοκύριακο (1η αγωνιστική του πρωταθλήματος) κανένας προπονητής δεν θα έχει το δικαίωμα να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του, κατά την διάρκεια του αγώνα, αν προηγουμένως δεν έχει προμηθευτεί και παραδώσει στον διαιτητή, το δελτίο πιστοποίησης προπονητή.

     

    7. Ο αγώνας Α.Ε. Πιερέων-Αετός Ορφανού θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μέλισσας. Ο αγώνας ΑΕ. Καβάλας-ΠΑΟ Καβάλας στο γήπεδο Κωτσάλου. Και ο αγώνας Ηρακλής Μυρτοφύτου-Κεραυνός Ελευθερών στο γήπεδο Ελευθερών.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Εθνικός Ν.Καρυάς κ. Σκορδάς.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Φωτόπουλος Θ. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2 αγωνιστικές

    Καστράνης Α. Μακεδονικός Αμισιανών 2 αγωνιστικές

    Μακαδασίδης Αλ. Άρης Ζυγού 1 αγωνιστική

    Τσαπανίδης Αλ. Δόξα Θεολόγου 2 αγωνιστικές».

    Comments are closed.