Bookmarks

    Στο «στόχαστρο» του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας βρίσκεται ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης από τον οποίο η Λ.Φ.Κ. ζητά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε να πάρει μία ξεκάθαρη θέση. Στο σχετικό δελτίο τύπου μάλιστα σημειώνεται ότι ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται τη στήριξη του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργου Σουφλέρη περισσότερο από ότι ο κ. Σαρρής. Από την άλλη πλευρά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης μιλώντας στο www.kavalagoal.gr υπογράμμισε ότι ο κ. Σαρρής είναι στο πλευρό του Α.Ο.Κ. και της ΠΑΕ Καβάλας, αρκεί να βρεθεί η νομική φόρμουλα, όπως ο ίδιος το δήλωσε αλλά και όπως δεσμεύτηκε.

     

    Έτσι λοιπόν με δεδομένο το δελτίο τύπου τα οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και μετά την απάντηση που δόθηκε από μέρους του Προέδρου της τοπικής Ένωσης Γιώργου Σουφλέρη, οι δύο πλευρές φαίνεται πως ανοίγουν κατά κάποιο τρόπο, συγκεκριμένο «μέτωπο». Εμείς σας παραθέτουμε τις θέσεις και των δύο πλευρών έτσι ακριβώς όπως διατυπώθηκαν προκειμένου να βγουν ανάλογα συμπεράσματα.

     

    Το δελτίο τύπου της Λ.Φ.Κ.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Λ.Φ.Κ. περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Όλη η ιστορία του Α.Ο.Κ. παίζεται σε μια ζαριά σε λίγες ώρες. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές όλοι οι Καβαλιώτες οφείλουμε να στρατευτούμε πίσω από την ομάδα. Οι εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου οφείλουν να βγουν μπροστά και να δώσουν απαντήσεις ΤΩΡΑ. Οι φήμες και οι διαρροές λένε ότι ο εκλεκτός τους στις εκλογές στην Ε.Π.Ο. Κος Σαρρής, προκειμένου να εκλεγεί, έχει δεσμευτεί σε διαφορές ομάδες συμφερόντων που τον υποστηρίζουν ότι ο Α.Ο.Κ. δεν πρόκειται να συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Δυστυχώς αυτό που μάθαμε όλον αυτόν τον καιρό είναι ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Οι χλιαρές διαψεύσεις δεν αρκούν. Φίλε Γιώργο Σουφλέρη, οι Καβαλιώτες φίλαθλοι απαιτούν από εσένα μια ξεκάθαρη θέση. Μια στάση χωρίς προαπαιτούμενα και νομικές προϋποθέσεις. Κανείς δεν πρέπει να εκλεγεί στην προεδρία της Ε.Π.Ο. πατώντας πάνω στο κουφάρι του Α.Ο.Κ. και μάλιστα με Καβαλιώτικες ψήφους. Ο Σαρρής πρέπει να μιλήσει ανοικτά για την υπόθεση μας και ο μόνος που μπορεί να του ζητήσει είσαι εσύ! Φίλε Γιώργο Σουφλέρη κάποτε έρχεται η στιγμή που ο καθένας αποφασίζει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Η στιγμή αυτή για σένα ήρθε ΤΩΡΑ. Ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται την στήριξη σου περισσότερο από ότι ο Σαρρής».

     

    Η απάντηση του Γιώργου Σουφλέρη

    Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Γιώργος Σουφλέρης μίλησε στο www.kavalagoal.gr σχετικά με το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και αναφερόμενος στο θέμα αυτό μας δήλωσε τα εξής:

    -«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας πω ότι κατανοώ την αγωνία που έχουν όλοι οι φίλαθλοι και όλος ο κόσμος του Νομού Καβάλας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σημαία μας ήταν και είναι ο Α.Ο.Κ. για όλους μας. Σε ότι έχει να κάνει όμως για το κατά πόσο αγαπάμε τον Α.Ο.Κ. ή όχι πιστεύω ότι εμείς από την πλευρά μας δε χρειάζεται να δώσουμε πειστήρια αφού είναι γνωστό ότι η Ε.Π.Σ. Καβάλας με πρόσωπά της έπαιξαν το κεφάλι τους «κορώνα γράμματα» για τον Α.Ο.Κ.. Πέραν τούτου όμως εγώ σε καμία περίπτωση δε θέλω να βάλω στη ζυγαριά ποιος αγαπάει περισσότερο ή λιγότερο τον Α.Ο.Κ.. Και λογικό είναι ότι ο κάθε ένας από την πλευρά του να πιστεύει ότι τον αγαπάει περισσότερο. Όμως εγώ προσωπικά θα ήθελα να διαψεύσω ότι διαμέσου του κ. Σαρρή έχει τεθεί τέτοιο θέμα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κ. Σαρρής αυτή τη στιγμή είναι σύμβουλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.. Δεν είναι ο Πρόεδρός της. Πρόεδρος είναι ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος. Σε ότι έχει να κάνει με αυτό που αναφέρεται ότι ο κ. Σαρρής έχει υποσχεθεί σε άλλες ομάδες εγώ προσωπικά σας διαβεβαιώνω ότι ο κ. Σαρρής είναι στο πλευρό του Α.Ο.Κ. και της ΠΑΕ Καβάλα, αρκεί να βρεθεί η νομική φόρμουλα. Αυτό σας το δηλώνω κατηγορηματικά γιατί αποτελεί δήλωσή του αλλά και δέσμευση προς εμάς. Ότι δηλαδή είναι στο πλευρό του Α.Ο.Κ., αρκεί να βρεθεί μία νομική φόρμουλα ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις».

     

    Το νέο Δ.Σ. της Λ.Φ.Κ.

    Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης (6/9) στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύγκλιση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με άπαντα τα μέλη παρόντα το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με σκοπό την εκλογή μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Μετά την ομόφωνη απόφαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε η κατανομή των αξιωμάτων η οποία είναι η εξής:
    Πρόεδρος: Μιχάλης Σωτηρόπουλος

    Αντιπρόεδρος: Βασίλης Βακιρτζής

    Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Προμούσας
    Ταμίας: Κώστας Κουκουτζής

    Υπεύθυνος Οργανωτικού: Γιώργος Λουπέλης-Παράσχος Αγανικόλας
    Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης: Τόλης Βουρβουτσιώτης
    Υπεύθυνος Λειτουργίας Λέσχης: Μάρκος Γκόγκος

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τάσος Μεταξάς

    Υπεύθυνος Κινητοποίησης: Τάσος Τζιώγας-Βασίλης Χατζηραφαηλίδης
    Υπεύθυνη Γυναικείου Τμήματος: Φωτεινή Χατζηιωαννίδου

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη που μετείχαν στην διαδικασία των εκλογών, και είτε ανανέωσαν την συνδρομή τους είτε γράφτηκαν για πρώτη φορά αναγνωρίζοντας κι αυτοί την σημαντική προσπάθεια μας για την χρονιά που πέρασε, η οποία ειδικά για τον Α.Ο.Κ. μας ήταν η δυσκολότερη της ιστορίας του. Υπενθυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή στην Λέσχη Φιλάθλων είναι μόνο 20€ (με αγορά ρουχισμού αξίας 30€, η συνδρομή είναι 10€) ενώ η εγγραφή για τις γυναίκες είναι 10€. Τέλος, συνεχίζονται οι εγγραφές για τα διαρκείας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλά και η πώληση διαρκείας των τοπικών μας ομάδων που χρειάζονται επίσης την στήριξη μας.

    Comments are closed.