Bookmarks

     

    Την εβδομάδα που έρχεται αναμένονται στην Καβάλα και στην ενσωμάτωσή τους στο υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας οι τρεις νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, Ουίλιαμ Κόλεμαν, Τζέιμς Νούναλι και Τζέρεμι Φίαρς. Ο Κρις Χουγκάζ περιμένει την άφιξή τους προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Αντίθετα να σημειώσουμε το γεγονός ότι αργεί ο ερχομός στη χώρα μας του Νεμάνια Μίτροβιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βοσνίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013 κι αναμένεται στην Ελλάδα μετά τις 11 Σεπτεμβρίου. Στο μεταξύ, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αφού σε τετ α τετ που είχε με τον προπονητή του ο 21χρονος σέντερ Γιώργος Γεωργάκης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Έτσι δεν αποκλείεται και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, οι δρόμοι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Γεωργάκη να χωρίσουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

     

    Στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάν τα τμήματα υποδομής της Ένωσης

    Στα… βάσανα θα μπουν από το επόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου οι αθλητές και οι αθλήτριες που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Το πρώτο ραντεβού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ορίστηκε για τις 11.30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, με τους Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ να εκδίδουν ανακοίνωση με την οποία καλούν όλα τα αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1999 κι έπειτα να δώσουν το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας.

     

    Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι το εξής:

    -«Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 πρόκειται να γίνει η πρώτη σύναξη των παιδιών της ακαδημίας μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 1999 και μικρότερα. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα είναι παρόντες και παρούσες στο πρώτο αυτό κάλεσμα της ομάδας μας, για να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ταυτόχρονα, παιδιά και οι γονείς, θα έχουν και προσωπική ενημέρωση από τους προπονητές μας».

     

     

     

    Comments are closed.