Bookmarks

     

    Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα (6/8) η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ομάδας με νέο προπονητή τον Σταύρο Καραμπατζάκη. Ο νέος προπονητής Σταύρος Καραμπατζάκης προέκυψε μετά την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Τσιλίδη. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑ 2004 δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες του Καβαλιώτικου σωματείου.

     

    Το δελτίο τύπου της ΚΑΒΑΛΑ-2004

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΚΑΒΑΛΑ 2004 είναι το εξής:

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 κάνει γνωστά τα εξής:

     

    -«Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα (6/8) η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ομάδας με νέο προπονητή τον Σταύρο Καραμπατζάκη. Ο νέος προπονητής Σταύρος Καραμπατζάκης προέκυψε μετά την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Τσιλίδη τον οποίο και ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο για την άριστη και πολύχρονη συνεργασία που είχε μαζί του».

     

    -«Στις 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τις φετινές δραστηριότητές τους τα τμήματα υποδομής της Καβάλας 2004 με προπονητές τους Σταύρο Καραμπατζάκη και Ιωάννη Δερβετζή. Τα τμήματα τα οποία θα λειτουργήσουν φέτος είναι ηλικίας ποδοσφαιριστών 1998-99, 2000-01, 2002-03 και 2004-06. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο βοηθητικό γήπεδο του Κωτσάλου και στο γήπεδο του Χαλκερού. Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την προηγούμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου και θα συνεχίζονται καθημερινά στο βοηθητικό γήπεδο του Κωτσάλου».

     

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 στα πλαίσια της πολιτικής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια για ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κουτσικοβαγγέλη στον Άρη Ακροποτάμου και Γιάννη Σταματόπουλο στον Ορφέα Ελευθερούπολης».

    One Response to “Ο προπονητής Σταύρος Καραμπατζάκης αντικαταστάτης του Γιώργου Τσιλίδη στο “τιμόνι” της ΚΑΒΑΛΑ 2004”