Bookmarks

     

    Μέχρι τη Δευτέρα 28 Αυγούστου οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας τα αιτήματά τους σχετικά με τον προγραμματισμό των αγώνων του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, δε θα ληφθούν υπ’ όψη στον πρώτο προγραμματισμό ο οποίος θα γίνει από πλευράς της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και αναλυτικά το περιεχόμενό του είναι το εξής:

     

    1. Ενημερώνουμε τα σωματεία της League κατηγορίας ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, προστίθεται στο άρθρο (5) παράγραφος (5) της προκήρυξης, πως, μπορεί πλην του ιατρού, φυσικοθεραπευτή, βοηθού φυσικοθεραπευτή να καλύπτει τον αγώνα και φαρμακοποιός για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

     

    2. Όλα τα σωματεία υποχρεούνται να προμηθευτούν το ειδικό δελτίο πιστοποίησης προπονητή, προκειμένου αυτοί να έχουν το δικαίωμα παραμονής στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα.

     

    3. Όσα σωματεία έχουν αιτήματα σχετικά με τον προγραμματισμό των  αγώνων πρωταθλήματος, παρακαλούνται να τα καταθέσουν στην ένωση το αργότερο έως την Δευτέρα 27-8-2012. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν στον πρώτο προγραμματισμό».

    Comments are closed.