Bookmarks

     

    Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης που πραγματοποίησε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας συζήτησε διάφορα τρέχοντα θέματα που αφορούν τα μέλη του και κάποια άλλα τα οποία σχετίζονται με την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, εγκρίθηκαν οι εγγραφές δύο νέων μελών. Πρόκειται για τους προπονητές Γιώργο Στρατηλάτη και Γιώργο Τίττη, μετά τις σχετικές αιτήσεις που κατέθεσαν στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας.

     

    Παράλληλα να τονιστεί ότι ο Σύνδεσμος ενημερώνει όλους τους ενδιαφερομένους, πως προέβη στη διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής 2511-101.974. Για πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο, Γιώργο Παντελίδη (6974-647-458), ή με τον Ειδικό Γραμματέα, Μάνθο Κλεανθίδη (6945-295.129). Ο Σύνδεσμος ενημερώνει, ακόμα, όλους τους ενδιαφερομένους προπονητές ομάδων της League και της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ., να επικοινωνήσουν, το συντομότερο δυνατό, με τον Ειδικό Γραμματέα, προκειμένου να παραλάβουν τις βεβαιώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για να καθίσουν στον πάγκο των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της προσεχούς ποδοσφαιρικής περιόδου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την προμήθεια των βεβαιώσεων, είναι τα μέλη του Συνδέσμου να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά για το έτος 2012 (συνδρομή 40 ευρώ).

     

    Να παραλάβουν την κάρτα εισόδου

    Την ίδια ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Προπονητών Καβάλας κάνει γνωστό σε όλα τα σωματεία της League και Α κατηγορίας καθώς και τους προπονητές τους πως για να παραλάβουν από  την ΕΠΣΚ τη κάρτα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για την ποδοσφαιρική χρονιά 2012-2013, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποτελούν μέλη του Συνδέσμου προπονητών Ν. Καβάλας και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για την τρέχουσα χρονιά (2012). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι το συντομότερο δυνατόν να έρθουν σε επαφή με τον Ειδ. Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας Κλεανθίδη Μάνθο (τηλ. 6945-295.129) για  περισσότερες πληροφορίες.

     

    Comments are closed.