Bookmarks

     

    Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη (7/8) στα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» συνάντηση, κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών, μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη και  του Δ.Σ. του Συνδέσμου. Η συνάντηση ήταν διάρκειας περίπου δύο ωρών, επί τάπητος συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Football League ενώ από την πλευρά του Δ.Σ. των «Γαλάζιων Αργοναυτών» υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται κοντά στην ΠΑΕ σε οτιδήποτε του ζητηθεί και θα είναι παρόν όπως έπραττε τριάντα χρόνια τώρα.

     

    Το δελτίο τύπου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του κεντρικού συνδέσμου φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» περιλαμβάνει τα εξής:

    – «Την Τρίτη  07-08-2012  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» συνάντηση, κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών, μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη και  του Δ.Σ. του Συνδέσμου. Στη συνάντηση που έγινε συζητήθηκαν αναλυτικά τα όσα διαδραματίστηκαν τα τρία τελευταία χρόνια τόσο στη Super League όσο και στην περσινή χρονιά στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

    Υπήρξαν διευκρινήσεις και αναλύσεις και από τις δύο πλευρές και τέθηκαν όλα  τα κακώς κείμενα που έχουν βλάψει σε μεγάλο βαθμό την φίλαθλη συνείδηση όσων αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα της πόλης μας. Ο κ. Τσοκτουρίδης δεσμεύτηκε για την άμεση στελέχωση τόσο του Δ.Σ. της ΠΑΕ όσο και για την επάνδρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος την ίδια στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμμετοχή της ομάδας στη Football League. Επίσης θεώρησε ευνόητη την συνεργασία με τον Σύνδεσμο «Γαλάζιοι Αργοναύτες» σε θέματα που αφορούν τον φίλαθλο κόσμο και έδειξε θετικός στα αιτήματα που τέθηκαν από τη πλευρά μας, καθώς στόχος της ΠΑΕ είναι η δημιουργία καλών σχέσεων με τον κόσμο μετά τα άτυχα περιστατικά των τελευταίων χρόνων. Αιτήματα τα οποία θεωρούμε πως πρέπει να ικανοποιηθούν και να κάνουν τον υγιή φίλαθλο να επιστρέψει στο γήπεδο δυνατότερος από ποτέ. Ζητήθηκε πάνω από όλα η οικονομική διευκόλυνση των φιλάθλων στη δύσκολη αυτή περίοδο με  προσιτές κάρτες διαρκείας και απλού εισιτηρίου, ελεύθερη είσοδο σε μαθητές κάτω των 15 ετών, καθώς και την ενεργοποίηση μετά από χρόνια των συνδεσμιακών εισιτηρίων για τα μέλη του Συνδέσμου. Το Δ.Σ. των «Γαλάζιων Αργοναυτών» υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται κοντά στην ΠΑΕ σε οτιδήποτε του ζητηθεί και θα είναι παρόν όπως έπραττε τριάντα χρόνια τώρα. Η συνάντηση τελείωσε με την ευχή στις 17 του μήνα να είμαστε στη Football League και όλοι μαζί να αποτελέσουμε κάτι δυνατό και υγειές για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας».

     

    One Response to “Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη (7/8) στα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» συνάντηση, κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών, μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη και του Δ.Σ. του Συνδέσμου”