Bookmarks

     

    Σε σίριαλ δίχως προηγούμενο εξελίσσεται το θέμα της συμμετοχής της ΠΑΕ Καβάλα όπως και των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League, οι μέρες αλλά και οι εβδομάδες κυλάν χωρίς ουσία και αποτέλεσμα και την ίδια ώρα όποια πολιτική βούληση κι αν υπήρχε για αποκατάσταση της αδικίας από τη νυν κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη φαίνεται ότι παίρνει νέα παράταση. Και αυτό γιατί ενώ εδώ και καιρό τα πράγματα θα έπρεπε να είχαν ξεκαθαρίσει και η Καβαλιώτικη ΠΑΕ όπως και οι άλλες δύο ΠΑΕ θα έπρεπε έστω και μερικώς να «γευτούν» την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν, διαπιστώνεται μία πρωτόγνωρη καθυστέρηση, μία αδικαιολόγητη παράταση της αγωνίας και κατά συνέπεια ο χρόνος που έχει χαθεί δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως πολύτιμος.

     

    Και ενώ όλοι περίμεναν την προηγούμενη Τετάρτη (25/7) στο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τα πράγματα να είχαν πάρει το δρόμο τους αυτά φαίνεται ότι με την εμπλοκή που παρουσιάστηκε, πως έχουν περιπλακεί ακόμη περισσότερο.

     

    Εν αναμονή της επιστροφής του Γιάννη Ιωαννίδη

    Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα κυλίσει δίχως κανένα αποτέλεσμα αφού άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη από το Λονδίνο όπου μετέβη για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις του έδειξε διατεθειμένος να συμβάλλει κι αυτός με τη σειρά του στην κατά κάποιον τρόπο και όχι κατ’ ουσία αποκατάσταση της αδικίας της ΠΑΕ Καβάλα αναχώρησε σήμερα Πέμπτη (26/7) για την πρωτεύουσα της Αγγλίας και η επιστροφή του προσδιορίζεται την ερχόμενη Δευτέρα (30/7) ή το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (31/7). Μάλιστα και όπως προτάθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Σοφοκλή Πιλάβιο, με την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη από το Λονδίνο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό την Προεδρία του με τη συμμετοχή του Σοφοκλή Πιλάβιου, των εκπροσώπων της Superleague και της Football League προκειμένου από κοινού να συναποφασίσουν για την τοποθέτηση των ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Βέβαια στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης στο πρόσφατο παρελθόν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της μικρής λίγκας Σπύρο Καλογιάννη καθώς και με τον Αντιπρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη και τους ενημέρωσε για την πρόθεση της πολιτείας να οδηγήσει τις 3 προαναφερθέντες ΠΑΕ στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Ανάλογη βέβαια συνάντηση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης πραγματοποίησε και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο.

     

    Επικοινωνία του Υφυπουργού Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Γ. Ιωαννίδη

    Μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Καβαλιώτης Βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος την προηγούμενη Τετάρτη (25/7) επικοινώνησε τηλεφωνικά σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Εκεί όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συμφωνήθηκε προκειμένου όπως προαναφέραμε όταν επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης από το Λονδίνο να πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων. Ο Καβαλιώτης Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε γύρω στις 11.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας με το www.kavalagoal.gr ευρισκόμενος μέχρι εκείνη την ώρα στο Υπουργείο λόγω υποχρεώσεών του και μας διαβεβαίωσε ότι το ραντεβού θα γίνει μόλις επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης από την Αγγλία.

     

    Συνεχίζει τις επαφές

    Την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης που δικαιολογημένα φαίνεται να είναι προβληματισμένος από την τροπή που πήρε το όλο θέμα συνεχίζει τις επαφές και την επικοινωνία του με εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων. Είτε αυτοί ανήκουν στο περιβάλλον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είτε του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας και ειδικότερα της Superleague και της Football League.

    Comments are closed.