Bookmarks

     

    Την Τετάρτη 11 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Κεραμωτή η καλοκαιρινή γιορτή ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές του εαρινού κυπέλλου 2012.

     

    Το δελτίο τύπου του Ν.Ο. Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας και στο οποίο υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή γιορτή ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου και ώρα 20:00 στα γραφεία του Ομίλου μας στην Κεραμωτή. Θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές του Εαρινού Κυπέλλου 2012,  που διοργάνωσε το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ν.Ο.Κ. και θα δοθούν τα διπλώματα ιστιοπλοΐας στους επιτυχόντες μαθητές των Σχολών του Ομίλου, των τμημάτων Καβάλας και Κεραμωτής. Συνδιοργανωτής: Δήμος Νέστου».

    One Response to “Την Τετάρτη 11 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Κεραμωτή η καλοκαιρινή γιορτή ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές του εαρινού κυπέλλου 2012.”