Bookmarks

     

    Μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου έχουν δικαίωμα όλα τα σωματεία τα οποία ανήκουν στο δυναμικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (Ε.Π.Σ.Κ.) να δηλώσουν συμμετοχή τα οποία θα διεξαχθούν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Γύρω από το θέμα αυτό αλλά και γύρω από τις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής γίνεται αναφορά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής μας Ένωσης. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας εκφράζονται οι ευχές προς τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Καβάλας Δρόσο Χατζησάββα, για ταχεία ανάρρωση, μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστη.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο ποδοσφαιριστής, Χατζησάββας Δρόσος σε τροχαίο ατύχημα, του εύχεται καλή ανάρρωση και σύντομα να γυρίσει πάλι κοντά μας. Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από συνεννόηση με την Επιτροπή Διαιτησίας αποφασίσθηκε τα έσοδα από τα εξοδολόγια διαιτησίας, μίας αγωνιστικής ημέρας, να διατεθούν στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

     

    2. Υπενθυμίζουμε σε όλα τα σωματεία μας ότι η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 και ώρα 8.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης.

     

    3. Η Ε.Π.Σ.Κ. ενημερώνει ότι η περίοδος αποδεσμεύσεων και υποσχετικών τελειώνει την 31 Ιουλίου 2012. Η περίοδος μεταγραφών είναι μέχρι 31 Αυγούστου 2012. Η λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα λήγει την 17 Αυγούστου 2012.

     

    4. Το σωματείο μας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος μαζί με τον ΟΡΦΕΑ Ελευθ/λης και Άρη Ακροποτάμου θα εκπροσωπήσει την ένωσή μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    5. Οι αγώνες Κυπέλλου θ’ αρχίσουν το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012».

     

    One Response to “Στις 17 Αυγούστου λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας – Ευχές για ταχεία ανάρρωση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας στον άτυχο ποδοσφαιριστή Δρόσο Χατζησάββα”