Bookmarks

     

    Η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, με πολλούς νέους καλαθοσφαιριστές, είναι ο στόχος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, σύμφωνα με τον νέο τεχνικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κρις Χουγκάζ. Ο 43χρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ 101.8», αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δίνονται σε παίκτες και προπονητές λόγω της οικονομικής κρίσης και παραδέχθηκε πως χρειάζεται πολλή δουλειά στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αφού η ομάδα χτίζεται ξανά από την αρχή. Ο Κρις Χουγκάζ μεταξύ των άλλων τόνισε ότι ο ίδιος έχει ένα πολύ δύσκολο έργο καθώς αυτή την ώρα στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναζητούν τα νέα παιδιά προκειμένου να στελεχωθεί το έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Η συνέντευξη του Κρις Χουγκάζ

    Αναλυτικά η συνέντευξη του Κρις Χουγκάζ έχει ως εξής:

     

    -Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο 43χρονος προπονητής Κρις Χουγκάζ δήλωσε τα εξής:

    -«Δεν είμαι άγνωστος στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς έχω δουλέψει και παλαιότερα. Ναι, είναι γεγονός ότι με την οικονομική κρίση και στο μπάσκετ έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε εμείς οι νέοι προπονητές πιο γρήγορα. Πάντως, χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς μιλάμε ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλάζει πλήρως. Θα είναι μια νέα ομάδα σχεδόν ολοκληρωτικά, καθώς θα μείνει μόνο ο Στεφανίδης και κάποιοι πιτσιρικάδες από πέρυσι και περιμένουμε εάν θα συμφωνήσουμε με τον Καραποστόλου».

     

    -Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας ο Κρις Χουγκάζ μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι σοβαρή ομάδα, που είδαμε πόσο καλή πορεία είχε τα χρόνια που βρίσκεται στην Α1, αφού έχει μια σοβαρή διοίκηση και ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Φυσικά κι εμείς, όπως και οι άλλες ομάδες, ρίξαμε τον προϋπολογισμό μας κι έτσι δεν είναι εύκολο να φτιάξουμε γρήγορα μια καλή πάλι ομάδα. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή ομάδα και πάλι, αλλά κυρίως να προωθήσουμε νέα παιδιά και η ομάδα να φτιάξει μια νέα βάση. Έχουμε κι έχω πολύ δύσκολο έργο, καθώς αυτή την ώρα προσπαθούμε να βρούμε νέα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα και μαζί με μερικούς έμπειρους να στελεχώσουν τη νέα Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, που θέλουμε να είναι πάνω από όλα μαχητική και σκληρή. Αυτός είναι και ο στόχος της επόμενης περιόδου. Να έχουμε μια ομάδα υγιή και νεανική, που θα χαίρεται το μπάσκετ και θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι της, θα είναι ανταγωνιστική και μαχητική 100% και θα αναδείξει και νέα ταλέντα. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε για άλλα ονόματα, καθώς είμαστε σε επαφές, αλλά περιμένουμε απαντήσεις και συνεχίζουμε να ψάχνουμε την αγορά».

     

    -Για την οικονομική κρίση και για το κατά πόσο αυτή έχει επηρεάσει το μπάσκετ, ο νέος προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κρις Χουγκάζ σημείωσε:

    -«Η όλη κρίση στο ελληνικό μπάσκετ βοηθά, από την πλευρά της, να αναδειχτούν νέα παιδιά και ταλέντα πιο γρήγορα».

     

    Παρελθόν αποτελεί ο Σωτήρης Καραποστόλου

    Στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πρέπει να το πάρουν μάλλον οριστικά απόφαση πως μετά το Βασίλη Σίμτσακ δεν μπορούν να υπολογίζουν και στο Σωτήρη Καραποστόλου. Ο 35άχρονος γκαρντ έδωσε εκ νέου αρνητική απάντηση στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε επανέλθει πριν από μερικές ημέρες με νέα βελτιωμένη πρόταση, για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνο. Ο Σωτήρης Καραποστόλου, όμως, έχει ήδη αποφασίσει να αλλάξει κεφάλαιο στην καριέρα του κι έτσι απάντησε αρνητικά. Πλέον, οι Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλα μέτωπα και περιμένουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε απαντήσεις από τους καλαθοσφαιριστές Σωτήρη Μανωλόπουλο και Νίκο Στυλιανού.

     

    Comments are closed.