Bookmarks

     

    Αναγκασμένοι να αναζητήσουν τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει επάξια τον Καβαλιώτη προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη, είναι πλέον οι άνθρωποι της Ένωσης Ερμιονίδας. Μετά τις εξελίξεις που παρατηρούνται στο Διοικητικό κομμάτι της ομάδας, την αποχώρηση του Βαγγέλη Δημαράκη, και λίγο αργότερα την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου Δημήτρη Πάλλη ο ικανότατος Καβαλιώτης προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο, εξηγώντας τους ακριβείς λόγους σε προσωπική δήλωση που παρέθεσε. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση των ιθυνόντων της ομάδας της Αργολίδας, που είδαν έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή να οδηγείται σε αυτή την απόφαση.

     

    Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαγκαφίνη

    Αναλυτικά, ο Καβαλιώτης προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:
    -«Με αφορμή την αλλαγή στη διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη Διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημαράκη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους προηγούμενους 3,5 μήνες. Στις 11 τελευταίες αγωνιστικές που είχα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και μάλιστα σε δύσκολες αγωνιστικά συγκυρίες. Οφείλω να ενημερώσω τους φιλάθλους της ομάδας ότι ήδη με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, είχαμε έλθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο κ. Δημαράκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας ψηλά τον πήχη των στόχων για την Ένωση Ερμιονίδας. Δυστυχώς, η απόφαση του κ. Δημαράκη να αποχωρήσει από τη Διοίκηση αλλάζει τα δεδομένα. Προσωπικά δηλώνω ευθέως ότι για μένα η παρουσία του Βαγγέλη Δημαράκη στην Προεδρία ήταν ισχυρό κίνητρο για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αποχώρησή του σε συνδυασμό με τη διάδοχη κατάσταση δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες που εγώ ως επαγγελματίας θεωρώ απαραίτητες για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Εξάλλου η νέα διοίκηση δεν δεσμεύεται από συμφωνίες που έχει κάνει η απερχόμενη διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους βασικούς χρηματοδότες κ.κ. Ψυχογιό και Γούτο, τους παράγοντες τόσο του Κρανιδίου, όσο και της Ερμιόνης, για την πολύτιμη στήριξή τους, τον συνεργάτη μου, γυμναστή Νίκο Δρούζα, τη φυσιοθεραπεύτρια Ντάνα Βάιερ, τους ποδοσφαιριστές μου που δούλεψαν με πραγματικό ζήλο και τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια. Εύχομαι ειλικρινά καλή συνέχεια στην Ένωση Ερμιονίδας και ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία τους προηγούμενους μήνες».

     

    «Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις

    Και ενώ ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ελεύθερος, τις τελευταίες ημέρες, «βροχή» πέφτουν οι προτάσεις για τον Καβαλιώτη προπονητή, τόσο από ομάδες της Football Legaue όσο και από ομάδες της Football League 2. Καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μαγκαφίνης εξετάζει προσεκτικά μία μία τις προτάσεις που του έγιναν, έχει προχωρήσει σε κάποιες συζητήσεις αλλά το σίγουρο είναι ότι θα επιλέξει την καλύτερη μιας και γνώμονας της απόφασης που θα πάρει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι γνωστό πως δεν αποτελεί μόνο το οικονομικό κομμάτι αλλά κυρίως οι προϋποθέσεις που θα υπάρξουν σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας που θα συνεργαστεί.

     

     

    Comments are closed.