Bookmarks

     

    Μπόνους προβιβασμού αναμένεται να δώσει αύριο Τετάρτη (25/7) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) που συνεδριάζει, στη Football League, προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις των ΠΑΕ της συγκεκριμένης κατηγορίας, οι οποίες διαφωνούν με την αποκατάσταση των ΠΑΕ Καβάλας, Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Και κατ’ επέκταση να λάβουνε μέρος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο (2012-2013), στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο ρεπορτάζ το οποίο φιλοξενείται στο αθλητικό blog «dikisports.blogspot.gr» και στο οποίο επίσης τονίζεται ότι οι ομάδες της Football League τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αυξάνονται από 18 σε 21 και την άνοδό τους μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, στο πρωτάθλημα της Superleague θα κερδίσουν 5 ΠΑΕ και όχι 3. Έτσι λοιπόν η αυριανή (Τετάρτη 25/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και μετά την ολοκλήρωσή της φαίνεται πως θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Δεν αποκλείεται μετά το τέλος της προγραμματισμένης συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου αφενός να μεταφέρει τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., αφετέρου δε να οριστικοποιήσει μια και καλή και τις δικές του δεσμεύσεις αλλά και τις δεσμεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

     

    Στην Αθήνα ταξιδεύει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης

    Παρών να σημειώσουμε ότι στην αυριανή (Τετάρτη 25/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον παρόν του θα δώσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας θα συναντηθεί αρχικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη και στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα κατευθυνθούν στα γραφεία της Ε.Π.Ο..

     

    Σε εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός της ΠΑΕ

    Αν όλα πάνε καλά και όπως διαφαίνεται αύριο Τετάρτη (25/7) θα δοθεί τέλος στην «περιπέτεια» για το που θα παίξει η ΠΑΕ Καβάλα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, τότε το σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντές της θα ξεκινήσουν έναν αδιάκοπο αγώνα για τη στελέχωση όλων των τμημάτων με βασικότερο εκείνο του αγωνιστικού τμήματος. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι όσοι εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ βιάστηκαν να στείλουν τον προπονητή Βαγγέλη Γούτη στην Καβάλα ως το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μάλλον βιάστηκαν αφού ως γνωστών ο πρώην προπονητής των «Αργοναυτών» ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα της Καλλιθέας. Όμως μετά τις ανακοινώσεις οι οποίες αναμένονται αύριο Τετάρτη (25/7) σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης η ΠΑΕ Καβάλα θα ανακοινώσει το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής στο σύλλογο αλλά και τους συνεργάτες του, δηλαδή βοηθό προπονητή, γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων.

     

     

    One Response to “Αύριο Τετάρτη (25/7) η Ε.Π.Ο. ορίζει 21 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Football League, μεταξύ αυτών και την ΠΑΕ Καβάλα”