Bookmarks

     

    Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΠΑΕ Καβάλα στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει ξεκινήσει και ο μεγαλομέτοχος της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης που βρίσκεται σήμερα Τρίτη (17/7) συνεχίζει τον σχεδιασμό των πλάνων του στην πρωτεύουσα, βήμα βήμα, με προγραμματισμένα ραντεβού στα οποία προχώρησε ή θα προχωρήσει επιδιώκοντας να δημιουργήσει τις όσο το δυνατόν καλύτερες προοπτικές οι οποίες θα δημιουργήσουν ανάλογες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης πραγματοποίησε από κοινού με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη σειρά συναντήσεων με παράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας καθώς και με εκπροσώπους φορέων διοργανώτριων αρχών όπως είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλά και η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου των πρωταθλημάτων της Football League και της Football League 2. Μέσα από τα ραντεβού τα οποία έγιναν αλλά και μέσα από αυτά τα οποία θα γίνουν βασική επιδίωξη της ΠΑΕ Καβάλα και του Γιώργου Τσοκτουρίδη είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της συμμετοχής στη Football League αφού ο χρόνος τρέχει, κυλάει δηλαδή και σε καμία περίπτωση άπαντες στο «στρατόπεδο» της Καβαλιώτικης ΠΑΕ δε θέλουν αυτός να αποδειχθεί μοιραίος στην υλοποίηση του οργανογράμματος και γενικότερα του σχεδιασμού που επιδιώκεται. Τα ραντεβού θα συνεχιστούν και ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αναμένεται να επιστρέψει στην Καβάλα κατά πάσα πιθανότητα αύριο Τετάρτη (18/7) ή το αργότερο μία ημέρα αργότερα. Μάλιστα με την επιστροφή του ο μεγαλομέτοχος της Καβαλιώτικης ΠΑΕ έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργο Σουφλέρη ο οποίος ως γνωστών επέστρεψε από την Εσθονία μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας νέων μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου Euro του 2012.

    Γιώργος Τσοκτουρίδης και Γιώργος Σουφλέρης αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους ώστε να πιέσουν ακόμη περισσότερο τη διοργανώτρια αρχή και ειδικότερα τον Πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για να εκδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την απόφασή τους. Μία απόφαση η οποία αρχικά είχε προσδιοριστεί να επισημοποιηθεί, για τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League, την Πέμπτη (19/7) αλλά τελικά η συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (24/7). Έτσι ναι μεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην επισημοποίηση της συμμετοχής της Καβαλιώτικης ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Football Legaue αλλά το γεγονός αυτό δε φαίνεται σε καμία περίπτωση είτε να φοβίζει τους Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ είτε να «μπλοκάρει» τα σχέδιά τους για τα επόμενα βήματα τα οποία θα γίνουν, είτε για την πρόσληψη του προπονητή και των συνεργατών του είτε και για τη στελέχωση και τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ Καβάλα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα ο μεγαλομέτοχός της Γιώργος Τσοκτουρίδης δηλώνει αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους έμπρακτα και ουσιαστικά πολύ σύντομα ώστε και επίσημα, με την «βούλα» δηλαδή η ΠΑΕ Καβάλα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Αγωνία από τον κόσμο

    Την ίδια ώρα δικαιολογημένα στις τάξεις της φίλαθλης κοινής γνώμης της Καβάλας δικαιολογημένη χαρακτηρίζεται η αγωνία η οποία υπάρχει για το πότε τελικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το πότε δηλαδή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος δημόσια θα επισημοποιήσει τα όσα έχει δεσμευτεί και θετικά θα εισηγηθεί τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League. Υπάρχει προβληματισμός γύρω από το θέμα αυτό αλλά την ίδια ώρα ο προβληματισμός αυτός μετατρέπεται σε αισιοδοξία βλέποντας τις μέχρι τώρα εξελίξεις να είναι πέρα για πέρα θετικές για τον Α.Ο.Κ. και την ΠΑΕ Καβάλα.

    Comments are closed.