Bookmarks

     

    Αγκαλιάζει την άνοδο στη Δ’ Εθνική ο ΠΑΟ Κοσμίου, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των αγώνων κατάταξης για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία, επικράτησε άνετα με σκορ (4-0) του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος. Έτσι λοιπόν από τη μία το συγκρότημα του ΠΑΟ Κοσμίου έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη και μαθηματικά έχασε οποιαδήποτε ελπίδα προκειμένου να ελπίζει στο να αλλάξει κατηγορία.

     

    Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πλέον μόνο έναν βαθμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγικού την τελευταία αγωνιστική σήμερα Τετάρτη για να επιστρέψουν στη Δ’ Εθνική μετά από έναν χρόνο απουσίας. Στην αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟ Κοσμίου και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι είχαν τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο. Εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανωτερότητά τους αλλά και την αποτελεσματικότητα που τους διέκρινε, και σε συνάρτηση βέβαια με τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του Κοκκινοχώματος, έφτασαν δίκαια αλλά και άνετα στο τελικό σκορ (4-0).

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Ο «χορός» των τερμάτων για την ομάδα του ΠΑΟ Κοσμίου άνοιξε στο 16ο λεπτό όταν ο Λυκούδης έγραψε το (1-0), ενώ στο 33’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γεμενετζή. Στο 42’ ο Λόλη του Βυζαντίου σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες στις τάξεις του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Στο 45’ ο ΠΑΟ Κοσμίου είχε νέο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Καρασταύρου, ενώ στο 51’ ο Γεμενετζής έκανε το (2-0) με μακρινό σουτ. Η νίκη για τους γηπεδούχους διευρύνθηκε στο 58ο λεπτό όταν ο Σταύρου με κεφαλιά έγραψε το (3-0), ενώ στο 83’  ο Ξενάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-0). Στο 87’ ο Πατεράκης για λογαριασμό του Βυζαντίου Κοκκονοχώματος είχε δοκάρι.

     

    Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή Δημήτρη Πρασατζή και των βοηθών του Νικόλαου Παρασκευούδη και Γεώργιου Χατζηνάκου (Ε.Π.Σ. Δράμας). Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    ΠΑΟ Κοσμίου: Χρανιώτης, Καρασταύρου, Κοτσαμπάσης (74’ Ζάνταλης), Τσικάκης, Τσικάκης, Κουφιώτης, Γεμενετζής, Παντσαρτζής (71’ Ιωάννου), Λιανός (57’ Καραθανάσης), Σταύρου, Λυκούδης, Ξενάκης.

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σούζος, Μπατάκογλου, Καπνόπουλος (46’ Περισνάκα), Φωτόπουλος Χρ., Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος Θ., Λόλη (74’ Βασιλειάδης), Ιωαννίδης, Γεωργιάδης (28’ Ζαρωτιάδης), Πατεράκης, Παπαδόπουλος Θ.

     

    Τα αποτελέσματα 5η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων του 1ου ομίλου, των αγώνων κατάταξης για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή είναι τα εξής:

    ΠΑΟ Κοσμίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 4-0

    Αστέρας Μαγικού-Ένωση Ανθείας/Αριστείνου 2-0

     

    Η βαθμολογία

    1. ΠΑΟ Κοσμίου (8-3) 10

    2. Αστέρας Μαγικού (17-7) 9

    3. Ένωση Ανθείας/Αριστείνου (7-8) 7

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (3-17) 3

     

    Η επόμενη 6η αγωνιστική

    Πέφτει η αυλαία την Τετάρτη (6/6) των αγώνων κατάταξης για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία (1ος όμιλος) και αναλυτικά τα δύο ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

     

    Βυζάντιο Κ.-Έν. Άνθειας/Αρίστεινου

    Διαιτητής: Νικόλαος Τεβεκέλης, Βοηθοί: Αστέριος Πατσιάς-Χρήστος Πελετίδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Δημήτριος Ίτσκος (Ε.Π.Σ. Σερρών).

     

    ΠΑΟ Κοσμίου-Αστέρας Μαγικού

    Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας, Βοηθοί: Αθανάσιος Δηλγεράκης-Ιωάννης Βάντσης (Ε.Π.Σ. Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χαράλαμπος Κωστούδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

     

     

    One Response to “Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος μετά την ήττα από τον ΠΑΟ Κοσμίου (4-0) «έσβησε» κάθε ελπίδα για άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία”