Bookmarks

     

    Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Σέντρικ Σίμονς να επιστρέψει στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά από έναν χρόνο απουσίας. Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Εστουντιάντες τη σεζόν που μας πέρασε, είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Στα υπόλοιπα θέματα της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, εξαιρετικά δύσκολη είναι η παραμονή των Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Τσαβντάρ Κοστόφ παρά το γεγονός ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο.

     

    Το θέμα του προπονητή

    Θέμα χρόνου πλέον αποτελεί το θέμα του νέου προπονητή στον πάγκο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και όπως κατ’ επανάληψη έχουμε αναφέρει επικρατέστερος για τη θέση αυτή είναι ο προπονητής Κρις Χουγκάζ. Ωστόσο από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να «κρατά κλειστά τα χαρτιά του» γύρω από το θέμα αυτό κάτι το οποίο και έκανε και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/6). Εκεί συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα τα οποία αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται και με το οικονομικό κομμάτι της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Μάλιστα ένα από αυτά έχει να κάνει και με τα διαρκείας εισιτήρια τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα και οι τιμές των οποίων θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας ιδιαίτερα χαμηλές σε σύγκριση με τις περσινές.

     

    Ο Δημήτρης Πρίφτης στον Ίκαρο Καλλ.

    Στη συμφωνία με τον Δημήτρη Πρίφτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου ήρθε ο Ίκαρος Καλλιθέας ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη (21/06) και έδωσαν τα χέρια και έτσι ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Ικάρου. Αύριο Παρασκευή (22/06) οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

     

    Comments are closed.