Bookmarks

     

    Τους πανελλήνιους κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία «Καβάλα 2012» διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (Ο.Θ.Α.Κ.) με τη συμμετοχή 400 αθλητών από 35 συλλόγους. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση από τον Ο.Θ.Α. Καβάλας μιας και οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν την τελευταία ευκαιρία των κολυμβητών για την κατάκτηση ορίων αλλά και βελτίωσης προσωπικών επιδόσεων, για την συμμετοχή τους σε 10 ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ.

     

    Το δελτίο τύπου

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου και το οποίο αναλυτικά περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Ο Ο.Θ.Α. Καβάλας διοργανώνει το προσεχές Σ/Κ 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου τους Πανελλήνιους Κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία «ΚΑΒΑΛΑ 2012» . Με την μακρόχρονη παράδοση καλών διοργανώσεων που απέκτησε ο Ο.Θ.Α.Κ. αναμένεται σε αυτούς τους αγώνες να φιλοξενηθούν πάνω από 35 ομάδες και να αγωνιστούν πάνω από 400 αθλητές. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν την τελευταία ευκαιρία των κολυμβητών για την κατάκτηση ορίων αλλά και βελτίωσης προσωπικών επιδόσεων, για την συμμετοχή τους σε 10 ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου ενώ στις 6:00 μ.μ θα γίνει η τελετή έναρξης των αγώνων. Το αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται και την Κυριακή στις 10:00 π.μ.. Ο ΟΘΑΚ καλεί όλους τους Καβαλιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αγώνες στο κλειστό κολυμβητήριο και να ζήσουν έντονες στιγμές κοντά στα παιδιά που θα αγωνιστούν».

     

    Comments are closed.