Bookmarks

     

    Την δεύτερη ήττα του στα μπαράζ για την άνοδο στην Δ’ Εθνική, γνώρισε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος το οποίο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής έχασε στην έδρα της Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου με σκορ (2-1). Ήταν ομολογουμένος μία κρίσιμη αγωνιστική για το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη το οποίο ήθελε το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και για το λόγο αυτό η ομάδα του Κοκκινοχώματος έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο διεκδικώντας την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος.

     

    Ωστόσο στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και στα δυσάρεστα για την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος αποτέλεσε το γεγονός ότι στην προθέρμανση ο τερματοφύλακας της ομάδας του Στέλιου Ιγνατιάδη, Δημήτρης Παπαζούδης, έπαθε εξάρθρωση στα δάκτυλα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά και τις περαιτέρω πρώτες βοήθειες. Σε αγωνιστικό επίπεδο η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις της νίκης σε έναν αγώνα ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Ζώγας και στο 75ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 50’ ο Πατεράκης του Βυζαντίου είχε δοκάρι. Στο 58’ ο  Καλέτσιος έκανε το (1-0), ενώ στο 64’ ο Α. Καβατζικιώτης έγραψε το (2-0). Στο 92’ ο Πατεράκης με πλασέ μείωσε στο τελικό (2-1).

    Μπροστά στο διαιτητή της αναμέτρησης Νίκο Τεβεκέλη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και βοηθούς του τους συμπατριώτες του Αστέριο Πατσιά και Παναγιώτη Παπαδόπουλο, μία διαιτητική τριάδα η οποία είχε άριστη παρουσία, οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Ένωση Ανθείας/Αρίστεινου: Παμπορίδης, Καπανίδης, Πετκίδης, Βενετίδης Θ., Βρύζας, Καλέτσιος, Μιχαλτσίδης, Τερζής Β. (9’ Καβατζικιώτης Α), Καβατζικιώτης Θ. (77’ Λιτσιούδης), Δίντσιος, Κομεσίδης (68’ Πατσιώρας).

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Έρνεστ, Γεωργιάδης (60’ Περίσνακα), Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Θ., Πατεράκης, Φωτόπουλος Χ., Γεωργαντέλης, Φωτόπουλος Θ. (72’ Ζαρωτιάδης), Λόλη, Ιωαννίδης, Ζώγας (34’ Καπνόπουλος).

     

    Τα αποτελέσματα 3η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του 1ου ομίλου των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία ήταν τα εξής:

    Έν. Άνθειας/Αρίστεινου-Βυζάντιο Κ. 2-1

    Αστέρας Μαγικού-ΠΑΟ Κοσμίου 1-2

     

    Η βαθμολογία

    1. ΠΑΟ Κοσμίου (3-2) 6

    2. Ένωση Ανθείας/Αριστείνου (6-5) 6

    3. Αστέρας Μαγικού (8-6) 3

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (2-6) 3

     

    Η επόμενη 4η αγωνιστική

    Βυζάντιο Κ.-Έν. Άνθειας/Αρίστεινου

    ΠΑΟ Κοσμίου-Αστέρας Μαγικού

    Comments are closed.