Bookmarks

     

    Στην έδρα του Αετού Αρριανών θα ταξιδέψει την Κυριακή (20/5) η αποστολή του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση κόντρα στην ομώνυμη ομάδα η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μία αναμέτρηση όπου κίνητρο για τους «Αργοναύτες» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για την ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη. Και αυτό γιατί το συγκρότημα του Αετού Αρριανών ελπίζει μόνο σε θαύμα προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες. Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο.Κ. που και μαθηματικά έχει σωθεί θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να πλασαριστεί στην πρώτη 3άδα του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Νίκος Καραμπιμπέρης: «Κίνητρό μας είναι το αήττητο του β΄ γύρου»

    Την ίδια ώρα το ευχάριστο για τον προπονητή της Καβάλας Νίκο Καραμπιμπέρη αποτελεί το γεγονός ότι για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα των Αρριανών δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και το γεγονός αυτό τον βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό ώστε να σχεδιάσει τα πλάνα του για την 11άδα που θα αγωνιστεί κόντρα στον Αετό Αρριανών. Μάλιστα ο Νίκος Καραμπιμπέρης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, την προηγούμενη Πέμπτη αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και τόνισε:

    -«Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο που έχουμε στο δεύτερο γύρο στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος. Έχουμε δεχθεί μόλις ένα γκολ λιγότερο από την ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου και το μοναδικό γκολ που δεχτήκαμε στο δεύτερο γύρο ήταν στην αναμέτρηση με την Προσοτσάνη. Στο παιχνίδι με τον Αετό Αρριανών σίγουρα θα αγωνιστούμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα και εκείνο το οποίο μας απασχολεί είναι το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε εμείς προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άλλωστε μοναδικός μας στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο θα μας βοηθήσει προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος.

     

    Ο Γ. Λιχούδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο ρέφερι Γεώργιος Λιχούδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την ερχόμενη Κυριακή (20/5) την αναμέτρηση μεταξύ του Αετού Αρριανών και του Α.Ο.Κ. για την 25η αγωνιστική ημέρα, για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Κυριάκος Μερκενίδης και Νικόλαος Περικλείδης επίσης από την ίδια Ένωση με παρατηρητή διαιτησίας τον Αθανάσιο Βέλλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

     

    Εξάλλου την αναμέτρηση μεταξύ της Α.Ε. Πιερέων με τον Ορφέα Ελευθερούπολης θα διευθύνει ο διαιτητής Δημήτρης Γκαϊτατζής της Ε.Π.Σ. Σερρών με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ευστράτιο Τσαουσίδη και Χρήστο Κρυωνά. Τέλος να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με την Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης, έχει ματαιωθεί λόγω του ότι οι φιλοξενούμενοι τα έχουν παρατήσει από το πρωτάθλημα.

     

    Η ερχόμενη 25η αγωνιστική

    Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται την ερχόμενη Κυριακή (20/5) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν είναι τα εξής:

    Ορφέας Ξάνθης-Μ.Α. Ν. Ζίχνης

    Έβρος Σουφλίου-Προσοτσάνη

    Α.Ε. Πιερέων-Ορφέας Ελευθ.

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Νέα Χιλή

    Αετός Αρριανών-Καβάλα

    Ακροπόταμος-Α.Ε.Π. Ευμοίρου Ξ.

    Ελπίς Σαππών-Α.Ε. Αμπελοκήπων

     

    *Όλες οι παραπάνω αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

     

    Η βαθμολογία

    01. Εθνικός Σιδηροκάστρου (59-11) 57

    02. Άρης Ακροπόταμου (41-18) 44

    03. Ορφέας Ελευθερούπολης (42-21) 43

    04. Καβάλα (40-18) 42

    05. Μέγας Αλεξ. Ν. Ζίχνης (45-21) 41

    06. Έβρος Σουφλίου (36-21) 41

    07. Προσοτσάνη (32-25) 41

    08. Α.Ε. Νέας Χιλής (41-24) 39

    09. Αετός Αρριανών (34-31) 35

    10. Ορφέας Ξάνθης (41-39) 29

    11. Ελπίς Σαππών (24-30) 29

    12. Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου (21-74) 14

    13. Α.Ε. Πιερέων (19-78) 9

    14. Α.Ε. Αμπελοκήπων (2-66) 1

     

    *Η ΑΕ Αμπελοκήπων και η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

    **Η Καβάλα έχει δύο μηδενισμούς και -4 βαθμούς.

     

    Η επόμενη 26η αγωνιστική

    Τη μεθεπόμενη Κυριακή 27 Μαΐου διεξάγεται η τελευταία – 26η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης και με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής είναι τα εξής:

    Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης

    Ελπίς Σαππών-Σιδηρόκαστρο

    Ορφέας Ελευθ.-Αετός Αρριανών

    Α.Ε.Π. Ευμοίρου Ξ.-Α.Ε. Αμπελοκήπων

    Προσοτσάνη-Α.Ε. Πιερέων

    Ακροπόταμος-Έβρος Σουφλίου

    Μ.Α. Ν. Ζίχνης-Νέα Χιλή

    Comments are closed.